Haberler

PFDK, Konyasporlu Adis Jahovic'e 2 Maç Men Cezası Verdi

Güncelleme:

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe-Konyaspor maçında kırmızı kart gören Adis Jahovic'e 2 maç men cezası verdi.

PFDK, Konyaspor forması giyen Adis Jahovic'e 2 maç men cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"ATİKER KONYASPOR Kulübü sporcusu ADIS JAHOVIC'in, rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 8.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu) ile karar verilmiştir."

ADEM BÜYÜK'E 2 MAÇ CEZA

Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçında kırmızı kart gören Adem Büyük ile ilgili PFDK'dan yapılan açıklamada, "EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübü sporcusu ADEM BÜYÜK'ün, rakip takım oyuncusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Adem Büyük Konyaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

YUPPİ:

FENER KÜMEYE GİTSİN DE VARSIN İKİ MAÇ MEN ALSIN HAKSIZ YERE DE OLSA

3
3
yanıtYanıtla
Futbolu bildiğini sananlar ölse:

Lan ne içiyorsunuz siz. Trabzon-alanya maçında aynı pozisyon oldu, hakem sarı verdi. VAR oralı bile olmadı. Ya onada görüntülerden basın cezayı ya da jahoviçi cezasız bırakın. Saçmalık. GErçi Trabzonsporun 3 puanı gitti o kırmızı verilmeyince ama zaten basit kırmızı bunlar.

1
1
yanıtYanıtla
Burçin:

Malatyasporlu Adem demi iki maç ?Herhalde öyle okudum . Adelet bumu ?Avrupada olsa futboldan men edrlerdi! Adam rakip tarafın maçı kolay, Kazanması için . . . . . . . . . . . . . . ?Araştırılsınki bir daha kimse yapamasın böyle sorumsuz hareket. . .

1
0
yanıtYanıtla
BOŞ:

SKRTEL AYNI MAÇTA RAKİBİN AYAĞINA ÇİFT DALDI BİR ŞEY VERİLMEDİ. BİR GALATASARAYLI OLARAK DİYORUM Kİ ANADOLU KLÜPLERİNİN HAKKI CİDDİ OLARAK YENİYOR, YAZIK VALLA.

1
0
yanıtYanıtla
Tabiyat:

Cigi bahçe talan olmuş yavrular filmini izliyorlarmis ve kume düşeceği için hüngür hüngür agliyorlarmis

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title