Haberler

Neustadter İçin Şok İddia: Ersun Yanal Onu Sildi

Güncelleme:

Gazeteci Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın sarı lacivertli ekibin savunma oyuncusu Neustadter'i sildiğini açıkladı.

Senad Ok, özellikle devre arasında Sadık ve Serdar Aziz'in transfer edilmesinin ardından kulübeye mahkum olan Neustadter'i, Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediğini belirtti.

İşte Senad Ok'un Neustadter için açıklaması;

Ersun hoca Mehmet Topal'dan memnun ama kamuoyunda bir eleştiri var Topal'a. Psikolojik olarak zor durumda Mehmet. Kendi orijinal olmadığı pozisyonda oynadığı zaman da daha kötü hissediyor.

Neustadter İçin Şok İddia: Ersun Yanal Onu Sildi

"HOCA NEUSTADTER'İ SİLDİ"

Serdar iyileşti, Neustadter'i hoca sildi. Kasımpaşa maçında oynamaz. An itibarıyla Mehmet Topal-Serdar Aziz ikilisi oynar stoperde.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

Sokaktaki FB li:

Vaybe ne günlere kaldık, sildiği oyuncunun kariyerine bak, silenin kariyerine. Ülkemde Futbol adamcılık sayesinde son sürat gerilerken hala Ersun u hoca olarak yazan spor ahkamcıları bu durumdan kendilerine bir pay çıkarırlarmı bilinmez ama bilinen bir gerçek varki FB de hoca olmak için medya ile iyi geçinmek gerektiğinin ispatıdır Ersun YANAL. TS-FB hattından başka çalışmayan bu hocanın kuracağı takımın başarısı tıpkı TS de kurduğu takıma benzeyeceğinden emin olun, en ufak fırsatta kaçıp gidecek

5
1
yanıtYanıtla
yat-tekne - alem alemci:

hocaymis hoca nüsvettesi aykutun hazir takimi ile sampiyon olunca havaya girmisti gücün yetiyorsa mac kazan sampiyon ol ama nerede

4
2
yanıtYanıtla
ERSUN YANAAAAL:

EEE PEKİ AYKUT NİYE ŞAMPİYON YAPAMADI O TAKIMI ?

yanıt2
yanıt2
ERSUN YANAAAL kendindemisin:

Nasıl şampiyon yapamadı la sen ne yeyip içiyorsun, son maçta olanları unuttunmu, ayrıca kaç maçına gittin Aykut Hoca nın

yanıt0
yanıt0
BOZO:

SADECE BUNUMU SİLMİŞ ERSUN FByide SİLMİŞ BENCE ŞİMDİ TAZMİNATI BEKLİYO ALSIN İLK ÖNCE KENDİ KAÇACAK

3
1
yanıtYanıtla
Turgutt:

Ersun gelmeden takımın en isdikrarlı oyuncuydu. . . . , !Ne oldu ? Bencede takımın en faydalı oyuncusuydu. . Ersun un aldırdığı oyunculara bir bakın, çöp dedik çöp çıktı yanlışmı?Ersun FB yükünü taşıyamıyor. . Hep yanlış takım sahaya sürüyor. Neustadter kesinlik takımda oynamalıydı. . Benim yetkim olsa yeni sezonda kesinlikle tutarım takımda . . .

2
0
yanıtYanıtla
ADIM YOK:

Neustadterin değeri benim gözümde ersundan daha fazla.

1
0
yanıtYanıtla
...........:

Varlığınla ne kazandırdın,yokluğunla ne kaybettireceksin

0
0
yanıtYanıtla
Misafir:

Rus milli takımında başarılı önlibero oynayan adamı harcadılar. aldığı tolgay ı alsın başına çalsın. bir an önce istifa etmesi lazım.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title