Haberler

Necip Uysal, Kosova Milli Takımı'nda oynayacak!

Güncelleme:

Kosova basını, Beşiktaş'ın 28 yaşındaki oyuncusu Necip Uysal'ın, Kosova Milli Takımı'nda oynamayı kabul ettiğini yazdı.

Uzun süredir Necip'e milli formayı giydirmek için uğraşan Kosovalılar mutlu sona ulaştı. Beşiktaş forması giyen Necip Uysal, artık Kosova Milli Takımı'nda oynayacak. 2008'de bağımsızlığını ilan eden Kosova, 2016 yılında UEFA'dan onay almıştı.

2016 YILINDA TEKLİFİ KABUL ETMEMİŞTİ

Kosova basınında yer alan haberlere göre 28 yaşındaki oyuncu 3 sene önce reddettiği Kosova Milli Takımı'nı bu kez kabul etti. Necip'in avukatları da gerekli evrakları hazırlamak için harekete geçti.

1 KEZ MİLLİ TAKIM FORMASINI GİYDİ

28 yaşındaki orta saha oyuncusu 1 kez Türkiye A Milli Takım formasını giydi. Necip, orta saha ve stoper bölgesinde forma giyiyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Necip Uysal Beşiktaş Kosova Haberler

500

Yorumlar (26)

Nirvana:

Necibin Türkiyede çok hakkı yendi . Premier ligde her takımda oynar . Çok güçlü bir oyuncu ama sürekli baskı altında oynuyor . Hiç destek görmüyor . Transfer manyağı bir ülke kendi çocuklarını yiyor . Necip biraz genç olsaydı Kosova milli takımında oynar oynamaz premier lige giderdi . onun Premier lige gitmemesinin tek sebebi Türk milli takımında oynamaması ve İngilteredeki milli olma kuralı . Geçen yıl S. O. B. bir hakem GS-BJk maçında Necibi kural dışı durdurmasa Beşiktaş şampiyon olmuştu .

10
8
yanıtYanıtla
12345:

necip acaba nirvana nick''i ile sen mi yorum yapıyorsun zira kendisi dışında kimse böyle savunamaz :) göz var nizam var :)

yanıt6
yanıt2
))) güzel kafa nirvana:

bu neyin kafasıdır !!!!!!!

yanıt0
yanıt2
Nirvana:

Çok önceden gidip Kosova için oynamalıydı . Türk milli takımında oynamakdan vazgeçmeliydi . Kendini düşünmeliydi . Necip çok değerli bir insan . Sadece çok güçlü bir oyuncu değil . Aynı zamanda çok güçlü bir insan .

10
3
yanıtYanıtla
Memleketim:

Bir kere Türkiye adina A Milli Formayi giymis. Nasil Kosova milli takiminda oynayacak?

5
2
yanıtYanıtla
AT KAFASI:

Yeni Fifa kurallarına göre artık oynayabiliyor eskisi gibi değil diye biliyorum

yanıt1
yanıt0
team system:

AT KAFASI''na : Hem yorumu yazan kişiye at kafası diyorsun hemde kendin verdiğin cevaptan emin olmadığın için (eskisi gibi değil diye biliyorum ) şeklinde yazabiliyorsun !

yanıt0
yanıt0
Necip kaptan:

kosova sonradan ülke olduğu için FİFA sadece kosova için bir yasa çıkardı. Kosava kökenli futbolcular daha önce başka bir milli takımda oynasa dahil kosava milli takımını tercih ettiğinde orada oynayabilecekler. 1 maç ve 50 maç farketmez. Bu arada necib in ailesi kosava göçmeni.

6
1
yanıtYanıtla
dori:

hemen alın götürün bir daha da getirmeyin :)

6
1
yanıtYanıtla
gercekci:

cok sacma

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title