Haberler

Napoli, Elmas transferi sonrası Oğuz Kağan ve Ömer Faruk Beyaz'ı takibe aldı

Fenerbahçe'den Eljif Elmas'ı transfer eden Napoli Kulübü, sarı lacivertli ekipte forma giyen iki genç ismi daha izliyor.

Napoli'nin Oğuz Kağan Güçtekin ve Ömer Faruk Beyaz'ı da takibe aldığı öğrenildi. Vedat Muriç transferinde anlaşma gereği Çaykur Rizespor'a kiralanan Oğuz Kaan, sarı-lacivertli formayla ciddi süre bulan gençlerin başında geliyor.

İNGİLİZLER OĞUZ KAAN'IN PEŞİNDEYDİ

2017'de İngiliz ekiplerinden Fulham'ın 3 milyon sterlin, Manchester City'nin ise 5 milyon euro önerdiği 20 yaşındaki futbolcunun daha büyük potansiyele sahip olduğu düşünülerek bu teklifler reddedilmişti.

Napoli, Elmas transferi sonrası Oğuz Kağan ve Ömer Faruk Beyaz'ı takibe aldı

KULÜP, MENAJERLERİNİ ENGELLEDİ

Habertürk'te yer alan habere göre; Ömer Faruk'u takip edenler arasında ise Alman devi Bayern Münih'in olduğu belirtiliyor. İki oyuncunun menajeri de yapılan sözleşmelere çıkış maddesi koydurmak istese de yönetim bunu engellemişti. Oğuz Kağan ile 2017'de 3 yıllık sözleşme yapılırken bu kontrat 2018'de 2022'ye kadar uzatılmıştı.

Böylelikle genç yıldızların düşük fiyatlarla elden kaçması engellenirken Eljif Elmas'ta olduğu gibi yüksek satışların önünün açılması hedeflendi.

Sarı-lacivertliler, bu sezon Çaykur Rizespor'da daha fazla süre alması beklenen Oğuz Kağan ile Ömer Faruk'tan yeni Eljif Elmas'ları yaratmayı hedeflerken bu konunun üzerine titizlikle eğiliyor. İki genç ismin transferleri konusunda önümüzdeki dönemde ciddi gelişmeler yaşanabilir.

Napoli, Elmas transferi sonrası Oğuz Kağan ve Ömer Faruk Beyaz'ı takibe aldı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eljif Elmas Oğuz Kağan Napoli Haberler

500

Yorumlar (11)

...:

Bunlar toptan Napoliyi pavyona götürüp içirmişler senetleri imzalatıyolar. . . . Böyle bi muhabbet yok lan 10 milyonda Freye sıkın o da süper santrafor en az 20 gol garanti. . .

7
4
yanıtYanıtla
gercek fenerli:

azizbaskan alt yapi meyveleri elif de aykutla aziz baskanin marifeti

5
5
yanıtYanıtla
Tim0135:

İkisi de çöp,koç comolli daha çöp yandınız kuşlar 2030 a kdr T. Direktör ve başkan yok size :)) en az 6 şampiyonluk gs nin 2030 a kdr

yanıt5
yanıt9
yazıkkkk:

Elifin satılması bu beyinden nasibini alamayanlara neden bu kadar koydu anlamadım. Ağlayarak hakemlerle şampiyon olanlar burda ahkam kesiyor. Hakem kadrosundan as oyuncuları kadr dışı kalınca şimdiden ağlamaya başladılar. Merak etmeyin sadece ikiş oyuncunuz kadro dışı edildi diğerleri hala duruyor. Abdurrahim malı dururken yine bir FAZİİAAA yaşamazsınız.

5
0
yanıtYanıtla
Fener ağlama:

ağlaya sızlaya kümede kalanlar ne diyor

yanıt0
yanıt3
yazıkkkk:

Beyinden nasibini alamayanlara dedim ya, arkadaş hemen ''beyinden nasıl nasip alınmıyormuş''un örneğini vermiş. 15. sırada ligi tamamlasak bir nebze hak verecem ama 6. ncı olmuş bir takım hakemler sayesinde ligde kalmış. bunu utanmadan da dile getiriyorlar. Lütfen birazcık beyin kullanınız.

yanıt1
yanıt0
AA:

Çabuk galatasaraylılar gelmeden. Adamlar bizim transferleri daha yakından takip ediyor. Kıskanmayın sizde 1 golü olan yıldızı aldınız adfdsghh

3
0
yanıtYanıtla
bjk:

Napoli busene kümede kalmaya oynayacak herhalde . . .

0
2
yanıtYanıtla
ttt:

sizin gibi başkaların altında kalmaya oynamaktansa küme kalmaya oynasınlar.

yanıt1
yanıt0
garip:

Bu futbolcuları yabancılar takip ediyor da bizim takımlarımız neden 40lık dayılara tonla para veriyorlar. Yetiştir altyapıdan sonra sat para kazan. Gidiyorlar hala yaşlı futbolcuları alıyorlar heriflerde tatil yapıyor oh ne güzel

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title