Haberler

Mustafa Cengiz ile Semih Özsoy, Derbiyi Protokolden Takip Etti

Güncelleme:

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı final serisi 4. karşılaşmasını iki takımın yöneticileri de tribünden takip etti. Semih Özsoy'un başkan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak ile tokalaşmaması ise dikkati çekti.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı final serisi 4. maçını iki takımın da yönetimleri protokol tribününden takip etti. Tribünde Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyeleri ile Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy ve sarı-lacivertli yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Mustafa Cengiz ile Semih Özsoy, Derbiyi Protokolden Takip Etti

ÖZSOY İLE ALBAYRAK TOKALAŞMADI

Semih Özsoy'un başkan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak ile tokalaşmaması ise dikkati çekti.

MARCAO VE DONK 3'LÜ ÇEKTİRDİ

Öte yandan derbi Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Yardımcı Antrenör Levent Şahin ile futbolculardan Marcao ve Ryan Donk da izleyenler arasındaydı. Marcao ve Donk ayrıca sarı-kırmızılı taraftarların 3'lü isteğini kırmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Cengiz Semih Özsoy Galatasaray Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (27)

adalet:

Fatih terimin yüzünü görmek istemiyorum, kibir akıyor

13
15
yanıtYanıtla
mustafa:

türk futbolunun gelmiş geçmiş en yüz karasıdır imPARAtör fetö sayesinde elde ettiği başarılarla kendini fasülyeden nimet sayıyor. sahte kabadayı.

9
7
yanıtYanıtla
KSK Lİ MESUT:

Paratörün yanında birde kekeme albayrakla yanındakinin dangalak yüz ifadelerini görünce kusası geliyor insanın. sabah sabah Şunun resmini koymayın arkadaş...

7
9
yanıtYanıtla
lezbiyen berkay-iibf li:

YİYİN BİRBİRİNİZİ, EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ, GEÇEN SENE FB İLE GS , BJK YE KARŞI İTTİFAK KURMUŞTU YA ŞİMDİ ORTADA.

4
12
yanıtYanıtla
lezbiyen s.satılmış:

ÖRNEĞİN ; BEN MASA TENİSİ OYNARIM SIK SIK BUNU OYNARKEN BİLE YENİLSEM DE KARŞIDAKİ KİŞİYİ TEBRİK ETMESİNİ BİLİRİM. GS İLE FB YÖNETİCİLERİ TOKALAŞSA OLURDU .

12
1
yanıtYanıtla
Metin ulubaş:

Ben sizin okulda kantinciyim hocam.

yanıt5
yanıt0
Adınızı Yazın:

yahu bunlar futboldan anlamiyorlar basketboldan nasil anlayacaklar hay allahzorla beni güldüreceksiniz allah allah

9
3
yanıtYanıtla
FUTBOL CAHILI:

KEKO HOKKABAZI SENI GIDI SENI SEN NEDEN O ZAMAN SAGLARDA DEGILSIN. COK ANLIYORSUNDA CIKTA SENI SEYREDELIM FUTBOLCUMUSUN BASKETCIMISIN GÖRELIM

yanıt2
yanıt2
.....:

Allah affetsin de bu Semih Özsoy denen herifte tuhaf bir yüz ifadesi var. . Yani ellerini sıkmaması kendi nezaketsizliği, sanırsın sabah akşam küfür etmiş bu 3 yönetici. Ayrıca bu adam yeni türedi Fenerbahçe''de ama diğer basın sözcülerine rahmet okutacak gibi. Herif tam anlamıyla eyyam ve ortalığı karıştırma derdinde. Eğer şimdiye kadar ki konuşmalarını dinleyen Fenerli arkadaşlar varsa lütfen daha dikkatli baksınlar bu adam size zarar veriyor, zerre fayda vermez bu durum Ali Koç''u da kurtarmaz

7
5
yanıtYanıtla
Önemli olan Dış güzelliktir:

Ya bu semih Özsoy ne ayak, Çoban mıdır nedir?

5
6
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title