Haberler

FETÖ'cü Enes, milyarder sevgilisi Ariana Rockefeller'a "maklube" yaptırdı

Güncelleme:

NBA'de forma giyen FETÖ'cü Enes Kanter, David Rockefeller'ın torunu olan sevgilisi Ariana'ya FETÖ'cülerin vazgeçilmez yemeği olan "maklube"yi yaptırdığı görüntüleri paylaştı.

NBA'de forma giyen FETÖ'cü Enes Kanter, David Rockefeller'ın torunu olan sevgilisi Ariana'ya "maklube" yaptırdı. FETÖ'cülerin vazgeçilmez yemeğinin tadına bakan Kanter, görüntülere sosyal medya hesabında yer verdi.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'e yakınlığı ile bilinen Enes Kanter, kısa süre önce dünyanın en zengin ailesi olarak kabul edilen Rockefeller'ların torunu Ariana Rockefeller ile aşk yaşamaya başlamıştı.

FETÖ'cü Enes, milyarder sevgilisi Ariana Rockefeller'a 'maklube' yaptırdı

AİLENİN SERVETİ 15 TRİLYON DOLAR

Rockefeller hanedanının servetinin 5 ila 15 trilyon dolar arasında olduğu tahmin ediliyor. Yaşamını New York'ta sürdüren Ariana Rockefeller'ın 2,8 milyar dolardan fazla kişisel serveti olduğu söyleniyor.

FETÖ'cü Enes, milyarder sevgilisi Ariana Rockefeller'a 'maklube' yaptırdı

Ariana Rockefeller, sivil toplumla iç içe bir hayırsever (philanthropist) olarak tanınıyor. 2019 yılında yatırımcı Matthew Bucklin'den boşanan Rockefeller'ın ismi uzun zamandır kimse ile birlikte geçmiyordu. Kanter'in ise ünlü güreşçi Dana Brooke'dan Aralık ayında ayrıldığı; ayrılık nedeninin Kanter'in Brooke'u aldatması olduğu konuşuldu.

FETÖ'cü Enes, milyarder sevgilisi Ariana'ya 'maklube' yaptırdı

"HİZMETİN HİZMETKARI"

Enes Kanter, Instagram hesabında kendisi için "Hizmetin Hizmetkarı" tanımlamasını kullanıyor. Yakın zaman içinde Amerikan vatandaşlığı almak istediği konuşulan Kanter'in kendine yeni ve yabancı bir isim seçeceği de söyleniyor. Rockefeller ve Kanter ikilisi, paylaştıkları samimi görüntü ve mesajlara her geçen gün bir yenisini ekliyorlar.

FETÖ'cü Enes, milyarder sevgilisi Ariana Rockefeller'a 'maklube' yaptırdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

THY 'Baruthane Pilavcısı' Şahin'e 1 yıl boyunca bilet satmayacak

THY "Baruthane Pilavcısı" Şahin'e 1 yıl boyunca bilet satmayacak

Bakmadan Geçme

Kars Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kars Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Karaman Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Karaman Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Karabük Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Karabük Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Isparta Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Isparta Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Iğdır Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Iğdır Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Hakkâri Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Hakkâri Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Hatay Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Hatay Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! İtalya-Arnavutluk maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! İtalya-Arnavutluk maçı ne oldu? İtalya-Arnavutluk maçı CANLI izle! (EURO 2024) İtalya-Arnavutluk EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? TRT 1 canlı maç izle! İtalya-Arnavutluk CANLI izle! TRT HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! İspanya - Macaristan maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İspanya - Macaristan maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Gümüşhane Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Gümüşhane Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Giresun Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Giresun Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Gaziantep Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Gaziantep Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Eskişehir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Eskişehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Arda Güler yolu gösterdi! Bir Türk daha Real Madrid'e gidiyor

Arda Güler yolu gösterdi! Bir Türk daha Real Madrid'e gidiyor

500

Yorumlar (57)

VATANDAŞ:

Türkiye''de nesi var nesi yok el konulmalı, Türkiye ile tüm bağı kopartılmalı. Vatan haini ilan edilmeli. Akrabaları bile sorgulanmalı.

42
41
yanıtYanıtla
vatandaş:

dünyanın en zengin ailesine gitmiş buradaki malını ne yapsın ihtiyaç kalmamış artık

yanıt13
yanıt2
gökhan:

Boş yapma, sen hırsızlık yapsan akrabalarındamı sorumlu olacak

yanıt36
yanıt7
Trabzonlu:

Gökan süs lan.

yanıt4
yanıt22
Enescim Hayirli olsun:

Kiskananlar catlasin :)) Afferin sana

15
43
yanıtYanıtla
Canooo:

Eeee cemaat dene terör yuvasına saygı duyanlara gelsin demek o kadarda müslüman değilmişler yahudi bi kızla evlenebiliyorlarmış

32
17
yanıtYanıtla
FİLOZOF:

Yahudi ile evlenmek arapla evlenmekten daha iyidir emin ol

yanıt28
yanıt43
yaşlı amca:

sende böyle zengin birini bulsan yahudi hıristiyan ayırt etmezsin onun için boş yapma

yanıt20
yanıt4
Ahmağa Cevap:

İnandığın dinin kitabın hükmünü iyi oku. Müslüman bir ecnebi bir kadın ile evlenebilir. Bunda adamın müslümanlığıyla nasıl bir ilişki kurdun?

yanıt3
yanıt2
OSMANLI:

Sizde toprak olacaksınız istediğiniz kadar zengin olun, isterseniz dünyaya sahip olun fark etmez, Allah''ın adaletinden hiçbir canlı kaçamaz.

40
9
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title