Haberler

Milan'ın yeni teknik direktörü Marco Giampaolo oldu!

Güncelleme:

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun da formasını giydiği Milan'da teknik direktörlük görevine Marco Giampaolo getirildi.

Milan'da geçen ayın sonunda görevinden ayrılan teknik direktör Gennaro Gattuso'nun yerine gelen isim belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 51 yaşındaki İtalyan teknik adam Marco Giampaolo ile 2+1 bir yıllık sözleşme imzalandı.

Milan'ın yeni teknik direktörü Marco Giampaolo oldu!

3 SENEDİR SAMPDORİA'YI ÇALIŞTIRIYORDU

Son 3 sezondur Sampdoria'yı çalıştıran Giampaolo, 2004'te başladığı kariyerinde Ascoli, Cagliari, Siena, Catania, Cesena, Brescia, Cremonese ve Empoli kulüplerinde de görev yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Hakan Çalhanoğlu Milan Haberler

500

Yorumlar (4)

hattrick/bjk:

Hakan Çalhanoğlu''nun futbolunda bir olağanüstülük görüyor musunuz . Bırakın olağanüstülüğü normal futbolu bile çokta iyi değil ! Milli Takımdaki futbolu ise berbat denilecek seviyede .

1
3
yanıtYanıtla
efe can:

bence hakan bir takimi sirtlayamaz amma iyi bir takimda cok is yapar, mesut gibi , Ilkay gibi bu is bir vakka arasctirilacak bir konu bence , potansiyelleri var fakat yapamiyor neden

yanıt2
yanıt1
GFB:

BUNLAR DA HER SENE HOCA DEGİŞTİRSİN BU ŞEKİLDE ESKİ HALİNE DÖNEMİYECEKLER ÇÖZÜM BULMALARI LAZIM

1
0
yanıtYanıtla
Tim0135:

Kesin bu fenerle milana büyü var :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title