Haberler

Mertens ve Oliveira maç biter bitmez yıldız futbolcunun yanına koştu! Ortaya çıkan tablo taraftarı mest etti

Güncelleme:

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı en önemli isimlerden olan Juan Mata, Fatih Karagümrük karşısında ilk golünü attı. Sarı-kırmızılılarda maçın son düdüğünün çalmasıyla birlikte Oliveira ve Mertens başta olmak üzere takım arkadaşları deneyimli futbolcuyu tebrik etti. Sahanın ortasında yumak oluşturan futbolcuların görüntüsü Galatasaray taraftarının büyük beğenisini kazandı.

Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılıarda Juan Mata bu sezon ilk kez ağları sarstı.

MATA SİFTAH YAPTI

Karşılaşmanın 75. dakikasında Mertens'in yerine oyuna giren Juan Mata, sarı-kırmızılıların 2. golüne 85. dakikada imza attı. Karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte ise takım arkadaşları deneyimli futbolcunun yanına koştu.

Mertens ve Oliveira maç biter bitmez yıldız futbolcunun yanına koştu! Ortaya çıkan tablo taraftarı mest etti

EMRE'DEN 2149 GÜN SONRA GOL

Öte yandan Galatasaray'ın karşılaşmada ilk golünü atan Emre Taşdemir, 2149 gün sonra Süper Lig'de ağları sarsma başarısı gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Juan Mata Haberler

500

Yorumlar (4)

Mehmet Alper Hakan:

Hakem evlatları maç kazanmış. Utanmadan gidip federasyona hakemler bize maç versin dediler ya la.

18
234
yanıtYanıtla
tarık ünlü:

Şuan tartışılmaz Turkiyenin en iyi en kaliteli kadrosu ve eniyi top oynayan takımı Gs

67
22
yanıtYanıtla
Hamdi Baba :

Eskiden 4X4 futbolcular fenerbahçedeydi. Lakin fener takım olamıyordu. Aynı durum bugün Galatasaray için geçerli. Okan hoca be öğrencileri iyi. Eksin olan takım ruhu

28
9
yanıtYanıtla
MuhammedArda Gençer:

En iyi top oynayan FB ve BJK

yanıt4
yanıt17
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title