Haberler

Menajer Ahmet Bulut: Falcao, Galatasaray'da oynamak istiyor

Güncelleme:

Radamel Falcao transferi için Monaco ile görüşmelerde bulunan menajer Ahmet Bulut, "Falcao'nun niyeti Galatasaray'da oynamak. Bu hafta bir şey olmaz. Hafta ortasında netleşir." dedi.

Galatasaray adına Monaco ile Radamel Falcao'nun transferini görüşen menajer Ahmet Bulut, Türkiye'ye döndü. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bulut, "Falcao'nun 1 sene daha sözleşmesi var, bir şey söylemek doğru olmaz ama onun niyeti Galatasaray'da oynamak." dedi.

"OLUMSUZ BİR ŞEY YOK"

Bulut, "Falcao'nun hafta sonu maça çıkması gerekiyor. Hocası oynamasını istiyor. Hafta ortasına kadar her şey %100 netleşir. Olumsuz bir şey yok. Bir forvet daha alacaklar. Onu da umuyoruz ki hafta başında imzalarlar. Sonrasında bir engel kalmaz diye düşünüyorum." diye konuştu.

"BU HAFTA BİR ŞEY OLMAZ"

Ünlü menajer sözlerini şu sözlerle noktaladı: "Bonservis konusunda bir şey söylemem doğru olmaz. O konuyla ilgili Galatasaray açıklama yapar. Bu hafta bir şey olmaz. Hafta ortasında netleşir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Bulut Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

adem:

ikinci bir planınız yoksa rezil olursunuz

16
0
yanıtYanıtla
BJK:

SÜREKLİ TARAFTARINI KANDIRAN BİR GS YÖNETİMİ , GECEN SENEDE AYNI VAKA TRANSFER YAPAMAZ BUNLAR BAKIN GÖRÜN SONRA YAPACAKTIK ZAMAN YETMEDİ DİYE KANDIRMAYA CALISACAKLAR

4
7
yanıtYanıtla
))):

Abdurrahim sıkı sarılmış resimde bir yere kaçamaz

4
2
yanıtYanıtla
Anti cimboş:

bidon

2
2
yanıtYanıtla
metin:

belki Play stationda GSle oynamak istiyordur ne var bunda yani

2
2
yanıtYanıtla
gercekci:

Havada bulut sen bu isi unut.

3
1
yanıtYanıtla
BJK:

FALCAO GELİRSE ETEK GİYECEKLERİN VAY HALİNE ====))))))))))))))))))))

1
3
yanıtYanıtla
Kenan:

GELMEZSE ETEK GİYECEKLERİN VAY HALİNE

yanıt0
yanıt0
Tim0135:

Hadi ordan şarlatan, gs den ne kadar çarparım derdine düşmüşsün, 4-5 ne vurursan değilmi zehir olsun, yıllardır gs nin sırtında geziyom, adi topçu bozuntusu arda,selçuktan iyi para kırdın!!!

1
1
yanıtYanıtla
Feghouli:

Taraftarımız şunu bilmeli ki Falcao nun aramıza katılması an meselesi. Her gün telefonda konuşuyoruz. Kendisi de Türkiye''ye gelmek istediğini her zaman dile getiriyor. İyi bir ikili olacağımıza inanıyorum. Hedefimiz tabiki de her kulvarda şampiyonluğa ulaşmak, bunun için çok çalıştık ve çok iyi bir takım olduk.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title