Haberler

Martin Linnes: 3 Fenerbahçeli Kırmızı Kart Görmeliydi

Güncelleme:

Galatasaray'ın Norveçli oyuncusu Martin Linnes, 1-1 biten derbi maç sonrası konuştu. Linnes, "Fenerbahçe'den 3 oyuncu kırmızı kart görmeliydi." dedi.

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın 1-1 berabere kaldığı müsabakanın ardından sarı kırmızılı takımın savunma oyuncusu Martin Linnes, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye karşı iki puan kaybettiklerini dile getiren Linnes, "Büyük hayal kırıklığına uğradık, iyi bir son olmadı. Fakat hala çok maçımız var, pes edemeyiz. Ama bugün 3 puan almalıydık" dedi.

Martin Linnes: 3 Fenerbahçeli Kırmızı Kart Görmeliydi

"DİRSEK VURULDU, KARNIMA TEKME ATILDI"

Hakemlerle ilgili sorulan soruya yanıt veren Norveçli futbolcu, "Ne söyleyebilirim ki? Rakibe 3 kırmızı kart göstermeliydi. Dirsek vuruldu, karnıma tekme atıldı. Rakibin golü iptal edilmeliydi, bize faul vardı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Martin Linnes Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
500

Yorumlar (29)

ÇORUMLU FENER:

ne oldu. biz hakemlere kızarken gülüyordunuz. dokundu dimi. geçen senede bizim 3 tane penaltımız verilmedi o zaman senin hocan ve çok bilmiş albayrak gülüyorlardı. iyi oldu inşallah şampiyon alamazsınız. HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENERRR

8
11
yanıtYanıtla
FENERLİ:

10 kişi ile 1 saat oynayan Feneri yenemedik desene. . .

8
9
yanıtYanıtla
RVR:

İş Fener''i yenmek değil zaten. Zihniyeti, eyyamı yenmek. Adam gibi bir yönetim olsa üzerinizden geçerdik. Böyle böyle yıllardır hep aynı terane ile avunuyorsunuz. .

yanıt9
yanıt1
Cıvırcık...:

ali pavalıbıyık yine sizi kurtardı fenevli. o gol değildi, golden önce faul açık açık görüntü varken pavalıbıyık Var''a gitmedi gol verdii ve de en az 2 kırmızı kart olduğunu söyleyim söyleyim de sizler de zaten laf anlamazsınız diye daha fazla yazmayayım.

yanıt2
yanıt2
Cıvırcık...:

ali pavalıbıyık yine sizi kurtardı fenevli. o gol değildi, golden önce faul açık açık görüntü varken pavalıbıyık Var''a gitmedi gol verdii ve de en az 2 kırmızı kart olduğunu söyleyim söyleyim de sizler de zaten laf anlamazsınız diye daha fazla yazmayayım.

yanıt0
yanıt1
BİRSEN:

fenerli bazen berbat bir takım olduğunuzu kabul etseniz 10 kişi de olosanız 1 tane adam etmezsiniz neden çünki düşerek yuvarlanarak hayt huytla maç oynanmaz bahsettin 1 saat hep sizin kalede atak vardı be muslera nın canı sıkıldı be tek başına orda :))) riv riv etme

yanıt1
yanıt1
TİRELİ:

Yok 5 kırmızı çıkmalıydı. Ulan madem şampiyonluğa oynuyorsunuz ezceksiniz rakibi ondan sonra konuşcaksınız. Adamlar 10 kişi kalmış, yenememişsiniz, ezici bir üstünlüğünüz yok hala konuşuyorsunuz

5
10
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

EZMEDİK Mİ? 65E 36 TOPLA OYNAMA. HEM MAÇ TEK TOPLA VE AYAKTA OYNANAN BİR OYUNDUR. YÖNETİCİLER TOP TOPLAYICI ÇOCUKLARI İYİ EĞİTMİŞ ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN ÖNCE TOP VERİLMİYOR SONRA BİRİ TOPU VERİNCE DİĞERİDE SAHAYA ATIYOR Kİ OYUN DURSUN. BİRDE GALATASARAY CEZA SAHASINA HER TOP GELDİĞİNDE SEYİRCİLERDEN HAKEM DÜDÜĞÜ SESİ GELİYORDU. TFF ADAMSA FENERE SAHA KAPATMA CEZASI VERİR MA ADAMSA TABİ NERDE. . . . ????

yanıt0
yanıt3
ORTAK FİKİR:

HAKEMLER KORUDUGU SÜRECE BIRAK 20 SENEYİ 100 SENE DE YENEMEZSİN KARDEŞ. ÖNCE ADALET OLACAK BELLİ Kİ MACI İZLEMEMİŞSSİN !!

yanıt0
yanıt0
SARI NURİ:

ula fenerbahçe düşmesin diye ne yapacaklarını şaşırıyorlar. göztepeyi düşürecekler

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title