Haberler

Litvanyalı hakem Gediminas Mazeika'dan skandal karar!

Güncelleme:

Braga-Beşiktaş maçını yöneten Litvanyalı Gediminas Mazeika, maçın 44. dakikasında Jeremain Lens'e kırmızı kart gösterdi. Maçı anlatan spiker Yalçın Çetin, "Lens'in kırmızı kart gördüğü pozisyonu birkaç açıdan izledik ama kırmızı kartlık bir hareket görünmüyor." dedi.

UEFA Avrupa Ligi K Grubu 4. hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Braga ile karşılaştı. Estadio AXA Stadı'nda oynanan mücadeleyi Litvanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Gediminas Mazeika yönetti.

TARAFTARLARI ÇILGINA ÇEVİRDİ

Litvanyalı hakem maçın 44. dakikasında rakibine faul yapan Jeremain Lens'e kırmızı kart gösterdi. Futbol kurallarına göre sarı kart verilmesi gereken pozisyonda Lens'e direkt olarak kırmızı kart gösteren Mazeika, Beşiktaşlı taraftarları çıldırttı. Taraftarlar sosyal medyadan skandal karara tepki gösterdi.

Litvanyalı hakem Gediminas Mazeika'dan skandal karar!Gediminas Mazeika

YALÇIN ÇETİN DE KARARI ELEŞTİRDİ

Maçı beIN Sports'ta anlatan spiker Yalçın Çetin de "Lens'in kırmızı kart gördüğü pozisyonu birkaç açıdan izledik ama kırmızı kartlık bir hareket görünmüyor." sözleriyle hakemi eleştirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jeremain Lens Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (9)

AIKIDO:

şu lens ve oğuzhan dan kurtulalımda seneye avrupaya katılmamaya bile razıyım. Lens kırmızıyı haksız yere bile görse iyi olmuş. adam 3 senedir toplasan 10 tane iyi maç çıkarmadı. Karakter olsa kiralık da olsa giderdin bu ülkeden zaten. Oğuzhana diyecek söz bulamıyorum kendi mevkisinin dünyada bulunan en zayıf ve tek gelişim göstermeyen oyuncusu.

11
0
yanıtYanıtla
GECELERİN YARGICI:

Lensin varlığı beşiktaş için anlam ifade etmiyor he sarı he kırmızı

5
1
yanıtYanıtla
bjk:

bir beşiktaşklı olarak söylüyorum iyi olmuş gerçi beşiktaşın umrundada değildi eyer olsaydı grip diye avcı maça gelmiıyro burak gokhan gönül atiba Nkdo kadroda yok hane zaten amaç belli kırmzı kart vermıs vermemeiş ne fark eder biz kazanmak için maçta ve kadroda neler yaptık hiç birşey

6
0
yanıtYanıtla
Kebapçı selo:

Bu braga takımının uefa da çok güçlü bir lobisi olduğu kesinleşti, 2016 yılında fenerbahçe yi nasıl eledilerse dünde bjk ı hakem kararlarıyla yendiler.

5
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Hakem dorusunu yapmis kirmizi kart göstermekle. Besiktas zaten 10 kisi oynuyordu.

3
0
yanıtYanıtla
çori:

o pozisyonu verirsen kırmızı kartı alırsın net. o değil de karius ne mal kalecesin sen 2. ve 3. gol de hatalısın

2
1
yanıtYanıtla
kartal:

lensi değil de caneri atmalıydı caner dah sert müdahele etti on sarı verdi

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ADAMLAR ANLADI BJK HAREKETLİ YAVAŞLATMAK LAZIM DEDİ YOKSA GELİRDİ GALİBİYETBOŞ YAPMAYIN

2
1
yanıtYanıtla
falan filan:

BEŞİKTAŞ JK İÇİN İLERİ

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title