Haberler

Levent Şahin tercihleriyle sınıfta kaldı!

Galatasaray'ın Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldığı ve 2 puan kaybettiği maçın ardından Levent Şahin'e tepki vardı. Fatih Terim'in cezası devam ettiği için görevi üstlenen Şahin'in yaptığı oyuncu değişiklikleri ve aldığı kararlarla sınıfta kaldı.

Dün akşam Malatyaspor karşısında girdiği net gol pozisyonlarından yararlanamayan ve derbi öncesi 2 puan kaybeden Galatasaray'da oyuncu değişiklikleri konusunda yetersiz kalan Levent Şahin'e büyük bir öfke duyuluyor.

Fatih Terim'in cezalı olduğu haftada Malatya'da oyuna müdahale edemeyen, daha doğrusu sorumluluk almayarak taraftarları çıldırtan Levent Şahin'in Falcao'yu 90.dakikada sahaya sürmesi tepki çekerken, deneyimli antrenörün Emre Mor'a şans vermediği gibi Nagatomo'yu da çıkararak Ömer Bayram'ı sol beke çekmesi hayretle karşılandı.

Levent Şahin tercihleriyle sınıfta kaldı!

LEVENT ŞAHİN'İN HAMLELERİ EKSİ OLARAK YAZILDI

İlk yarıda orta sahada oynadığı futbolla parmak ısırtan ve 1,68'lik Seri'ye kafa golü attıran Ömer Bayram'ın sol beke hapsedilmesi Galatasaray'ın ikinci bölgedeki etkinliğini azaltırken, fizik olarak hazır olmayan Lemina'nın basit top kayıpları ve net gol pozisyonundan yararlanamaması sarı kırmızılı ekibe 2 puan kaybettirdi. İlk 45 dakikada Nagatomo yüzünden nefes alamayan Guilherme'nin Levent Şahin'in yaptığı değişikliklerin ardından serbest kalması Brezilyalı futbolcuya rahatlık sağlarken, 1-0 geride olan Malatyaspor'un arkada açık alanlar bırakmasına rağmen 90 dakika etkisiz oynayan Adem Büyük'ün yerine Emre Mor hamlesinin yapılmaması yedek kulübesi yönetiminin hanesine eksi olarak yazıldı.

HAMZAOĞLU İÇİN KARARINI VERECEK

1-1 biten maçtan sonra Levent Şahin'i topa tutan Galatasaraylı taraftarlar Hamza Hamzaoğlu ismini gündeme getirirken, yönetimin bu sese kulak verip vermeyeceği bugün yapılacak olağanüstü toplantıda netlik kazanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Levent Şahin Fatih Terim Malatyaspor Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (18)

LUTENES:

YA BIRAKIN BU AYAKLARI FATİH TERİM ORADAYKEN KİMSE KAFASINA GÖRE ADAM DEĞİŞTİREMEZ TAKIM KAYBEDİNCE GÜNAH KEÇİSİ LEVENTİ YAPIYOLAR

35
3
yanıtYanıtla
hakan:

ulan ne korkak medyamız var terimi aklamak için gariban adama suç atıyolar levent hoca terimden habersiz tuvalete gidemez bırakın maça müdahaleyi çocukmu kandırıyonuz

19
2
yanıtYanıtla
.:

Bu maçtaki 2 puan kaybı fatih terime yazar . Maça başladığı 11 ve maç esnasındaki oyuncu değşiklikleri tamamen amatörce bir iş yapılmıştır . Ben falcaonun yerinde olsam 90 da hayatta oyuna girmezdim . Adam ne kadar profesyonel ki sesini çıkarmadı hiç maça girdi .

13
1
yanıtYanıtla
İMPRTR:

NASIL BİR ALGI YARATILIYOR ANLAMADIM 90 DK TELEFONLA TAKTİK BİLGİ VERİYOR OYUNCULARDA TABİKİ TERİMİN İSTEDİĞİ GİBİ DEĞİŞİYOR YAPMAYIN BÖYLE BASİT HABERLER

11
1
yanıtYanıtla
erman:

yemezler fatih butun talimatlari telefonla veren sensin. . . . . levent hoca gelir gelmez hemen hakem hatasi kazaninca sorun yok kaybedince hemen hakem bahene hazir; bu kalitedeki oyuncularla 5 atamiyorsan susacaksin

5
5
yanıtYanıtla
türkmen beyi:

teknoloji çağındayız, telsiz , telefon diye icatlar var. fatih hoca arayamamış mı? günah keçisi lazımdı. fatih hocaya. .

7
0
yanıtYanıtla
gelecekten gelen:

4-4-2 sistemi ile hamza hamzaoğlunun gelişiyle fatih terim faktörü ile haydi şampiyonluığa

4
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu değişikleri Fatih Terim yapmadı da yardımcısı yaptı ha :) sizde bunu yediniz mi. . Onun haberi ve onayı olmadan kuş uçmaz o klupte çakma kabadıyıyı koruma çalışmaları yersen

4
2
yanıtYanıtla
bin ali in ali:

arkadaslar bizim fatih terim diye bir teknik-traktorumuz vardi nerde oldugunu bilen varmi

3
2
yanıtYanıtla
kıdemli:

Bu görüntü adamın asabını bozuyor. Kahkaha atarak gününü gün ediyorlar. Sayın başkan elinizde Türkiyenin en pahalı takımı var. Lütfen şu teknik kadroya çeki düzen verin yada değiştirin. Paramızla rezil oluyoruz. Güzel futbol ve sonuç istiyoruz. Birilerini zengin etmek değil.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title