Haberler

Fenerbahçeliler Büyükada'da Lefter'i Andı

Güncelleme:

Fenerbahçeli taraftarlar, efsane futbolcu Lefter Küçükandonyadis'i ölümünün 7. yılında Büyükada'daki mezarı başında andı.

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis, ölümünün 7. yılında mezarı başında anıldı.

Büyükada Rum Ortadoks Mezarlığı'nda gerçekleştirilen anma törenine; Lefter'in ailesinin yanı sıra Fenerbahçe Genel Sekreteri Sevil Zeynep Becan, Divan Kurulu ile Tarih, Müze ve Arşiv Kurulu üyeleri, 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ruşen Çetin, Fenerbahçeliler Derneği (Feder) Başkanı Şahin Gönülcü, eski sporcular ve taraftarlar katıldı.

Genel Sekreter Sevil Zeynep Becan ile eski futbolcu Ogün Altıparmak, törende kısa birer konuşma yaptı. Merhumun ruhuna okunan dualarla da tören son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Müftü:

bir müslüman aslaa kilisedeki ayine ve gayri müslimlerin cenazesine katılamaz.

2
7
yanıtYanıtla
trakyalı:

ver leftere yaz deftere. . türk futbolunun ve fenerbahçenin efsanesi. . saygı vefa anma gibi yücelikleri senin kurumuş beynın algılamaz. . sen anca at gözlüğünden bakmayı bilirsin. . hadi kendi takımının sayfasına . . burada algı operasyonu yapmaya çalışma. . . yürü anca gidersin. . .

yanıt2
yanıt1
erol soylu:

once insanligi ogren yobaz insanin dini dindir bu muslumanda olsa ayni hiristiyanda olsa ayni ben hiristiyanim camiyede girdim cenaze icin simdi ben dinimimi kaybettim

yanıt0
yanıt0
Halkın sporcusu:

Her ölüm yılında sevenleri tarafından anma, yad etme gibi bahanelerle çeşitli etkinlikler düzenlenir, kimi inancı gereği anılır kimi mesleği ile anılır, kimi kişiliği ile anılır. Hepsinin ortak noktası öldüğü gün için yapılır olmasıdır. Lefter in inancını bilmiyorum, gömüldüğü mezarına gidip ün yaptığı şekliyle anıyorum, dolayısıylada sıradan bir adamdan çok yaptığı iştir öleni andıran. Mezarında rahat uyu FB nin ve Milli Takımın cesur yüreklisi, senin kadar olamayanlar cirit atıyor bu ülkede. . . . . .

6
0
yanıtYanıtla
Fenerli:

Tanrı yerini cennet eylesin . . Müslüman Hıristiyan ayırımı yapmak ancak yobazlıktır , Bir de birileri Paşalı Birol ''a biraz ayar versin , her yerde çıkıyor , reklam gibi . . .

1
1
yanıtYanıtla
LEFTERİ MEZARINDA TERS DÖNDÜRDÜNÜZ:

Adam Fenerin şu halini görseydi mezarında ters dönerdi. Lefter sezonunda küme düşme hattındayız. Ali Koç ve Comolli sağ olsun. Aziz Yıldırım olsaydı en kötü 3. olurduk. Geçen sene kötü kadroyla şampiyonluğa oynadık taraftar Ali Koç diye bağırdı. 20 bin taraftar geliyordu. Alın size Ali Koç. Küme düşme hattındayız 40 bin taraftar geliyor. Lefter dönemindeki yani 59 öncesi şampiyonluklarımız sayılmadı. Bari onları saydır da Ali Koç bir şey yaptı diyelim. Camiaya seslenerek yine gündemi değiştirecek ALİ KOÇ.

0
0
yanıtYanıtla
hasan:

inanan herkes müslümandır, içtihatta farklılıklar vardır, Kutsal kitabımız da sizden önceki müslümanlar der.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title