Haberler

Lecce, Burak Yılmaz için devre arasını bekliyor!

Güncelleme:

Lecce, sezon başında alamadığı Burak Yılmaz'ın peşini bırakmıyor. İtalyan ekibi, milli oyuncu için devre arasında Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Yaz ayı transfer döneminde tam 3 defa Beşiktaş'ın kapısını çalmasına karşın dönemin başkanı Fikret Orman tarafından bırakılmayan Burak Yılmaz, Lecce'yi pişman etti.

İTALYA LİGİ'NDE 17. SIRADA YER ALIYOR

Hem milli takımda hem de Süper Lig'de oynadığı futbolla parmak ısırtan tecrübeli golcü Konyaspor karşısında yine klasını konuştururken, milli futbolcunun bazı sakatlık problemleri yaşamasına rağmen 7 maçta 3 gol 1 asistlik performansı İtalyanlara derin bir iç çektirdi. Serie A'da 10 puanla 17.sırada bulunan Lecce'de Lapadula haricinde Babacar, La Mantia ve Farias'ın sadece 1'er gol atması Sportif Direktör Meluso'ya Burak Yılmaz pişmanlığı yaşatırken, Serie A ekibinin Ocak ayında bir kez daha girişimlerde bulunacağı öğrenildi.

SON SÖZ YÖNETİMDE

Fabio Liverani'nin vazgeçmediği Burak Yılmaz'ın kendisine gelen tekliflere kapısını kapattığı bildirilirken, son sözün Beşiktaş yönetimi tarafından söyleneceği ifade edildi.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Beşiktaş Lecce Haberler

500

Yorumlar (11)

sinirli:

bunun yüzünden beşiktaşı bırakacam yakında

3
5
yanıtYanıtla
nuri:

futboldan anladığı yok, bir tane üniversite öğrencisini bunun yerine koy her maçta gol atar. adam 1 metre ötesine atılan topa dahi koşmuyor

2
5
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Burak Yılmaza normalde maç izlemesi için bilet bile satılması yasak olması lazım. Bizi kandırıyorlar bu futbolcu diye

3
4
yanıtYanıtla
DERBEDER CİMBOMLU:

Lecce: Bizde Geçti Bor''un pazarı sür eşeğini Niğde''ye derler.

2
0
yanıtYanıtla
üst düzey:

34 Yaşındaki üstelikte Türk bir futbolcuyu Bırakın Lecce kolay kolay Türk Takımları bile almaz vede bu futbolcu Burak ise ! Topu 2 metre ötesindeki arkadaşına doğru düzgün veremeyen kolay kolay topla dönüp kaleci ile karşı karşıya kalınacak pozisyonlarda bile genellikle geri pası veren sadece sert vuruş özelliği olan bir futbolcuyu LECCE almaz .

0
2
yanıtYanıtla
AD:

34 YAŞINDAKİ ADAMI ANCA BİZİMKİLER ALIR

1
0
yanıtYanıtla
Dogrumu:

Cok sakatlandi bu sezon. Bence iyiki alamamisiz demis bile olabilirler

1
0
yanıtYanıtla
Masterchef Danilo:

Acaba topu iyi pişirebilecekmi

0
0
yanıtYanıtla
Yancı:

Bir Galatasaray taraftarı olarak şunu kesin bir dille söylebilirim ki formda bir Burak çok canlar yakar. Falcao yerine keşke şartlar zorlansa Burak transferi kovalansaydı. En azından adamı biliyorduk ne vereceği ortada idi. Falcao ise soru işaretiydi gümledi. Leccenin bütçesi n kadar bilinmez ama alsalar ligde tutacağı kesin

0
0
yanıtYanıtla
Arif:

Napıcak acaba turşusunumu kuracak

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title