Haberler

Bülent Uygun, Adebayor'un Beşiktaş Ya da Fenerbahçe'ye Transfer Olacağını Açıkladı

Güncelleme:

Son olarak Katar ekibi Al Rayyan'ı çalıştıran deneyimli Teknik Direktör Bülent Uygun, Başakşehir forması giyen Emmanuel Adebayor'un önümüzdeki sezon Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye gideceğini söyledi.

Tecrübeli teknik adam Bülent Uygun, Radyospor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.Bülent Uygun, "Ara transfer döneminde Adebayor'u Al Rayyan'a transfer etmek istedim. Fakat Adebayor sezonu Başakşehir'de tamamlayacağını, sezon sonunda ise Fenerbahçe ya da Beşiktaş'a gideceğini söyledi. Adebayor için Fenerbahçe iddiası doğru." dedi.

"ROBİNHO'YU TRANSFER EDECEKTİM"

Başakşehir'in ara transfer döneminde Sivasspor'dan kadrosuna dahil ettiği Robinho'yla ilgili de açıklamalarda bulunan Uygun, "Robinho'nun 2 sezon önce Osmanlıspor'a alınmasını istedim, o dönem başkan Ahmet Gökçek transferi istemedi. Robinho, Başakşehir 4-6-0 oyun sisteminde oynadığı için biraz geride kaldı. Robinho'nun skorsal anlamda olmasa da oyunsal olarak önemli bir performans sergilediğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bülent Uygun Fenerbahçe Beşiktaş Adebayor Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

duran tekerlek:

tam fenerlik adam. bitikler topluluğu.

3
4
yanıtYanıtla
F.B:

İNŞALLAH FENERBAHÇEYE GELİR

1
0
yanıtYanıtla
BARON:

Yap be senide alıcakmı fenerbahce

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title