Haberler

Jesus'un Fenerbahçe'de istemediği Serdar Dursun'un transferine onay verildi! İşte gideceği takım

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Jesus'un sistemine uymadığı için istemediği ancak Türk statüsünde olması nedeniyle takımda kalan Serdar Dursun, bir süreden bu yana devam ettiği kulüp arayışlarında sona yaklaştı. Alman basını, Fenerbahçe'de formaya hasret kalan milli golcü Serdar Dursun'un Schalke 04 ile anlaştığını yazdı.

Almanya ekibinin üç santrforu Simon Terodde, Sebastian Polter ve Kenan Karaman'ın toplamda 15 maçta 3 gol atmasıyla yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Schalke, 6 puanla ligin dibine demir atmış durumda.

5 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Alman haber sitesi, Amine Harit transferinden 5 milyon Euro bonservis bedeli kazanan Schalke'nin forvet arayışına girdiğini ve Serdar Dursun için parayı gözden çıkardığını iddia etti.

GEÇTİĞİMİZ SEZON YILDIZLAŞTI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile 33 maça çıkan Serdar Dursun, 15 gole imza atarak takımının en skorer ismiydi.

Jesus'un Fenerbahçe'de istemediği Serdar Dursun'un transferine onay verildi! İşte gideceği takım

JESUS'UN GÖREVE GELMESİYLE GÖZDEN DÜŞTÜ

Jorge Jesus'un göreve gelmesiyle birlikte formayı unutan Serdar Dursun'un takımdan ayrılmak istediği biliniyordu. Yedek kulübesinde mahsur kalan 31 yaşındaki oyuncu, Eylül ayından bu yana yalnızca iki dakika oynarken, Avrupa Ligi'nde aday kadroya dahil edilmedi.

ALMANYA'YA DÖNMEYE SICAK BAKIYOR

Diğer yandan takımda şans bulamaması nedeniyle Serdar Dursun'un da Almanya'ya geri dönmeye sıcak baktığı ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Dursun Fenerbahçe Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title