Haberler

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz: '1 puana sevinmiyorum'

Güncelleme:

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, MKE Ankaragücü ile berabere kaldıkları maçta 1 puana sevinmediğini söyledi. Korkmaz, maçın hikayesine bakıldığında mutlu olmadığını belirtti.

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Mke Ankaragücü'yle 1-1 berabere kaldıkları maçta 1 puana sevinmediğini söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Korkmaz, 5 yıl önce trafik kazanasında vefat eden Ankaragücü taraftarlarını rahmetle anarak sözlerine başladı.

Maç öncesi yaptıkları planların çok azını sahaya yansıtabildiklerini dile getiren Korkmaz, şunları kaydetti:

"Maça hafta boyunca planladığımız gibi rakibin baskısıyla başladık. Özellikle ilk yarının ilk 20 dakikası çok önemliydi. O bölümde top bizdeyken iyi sınav veremedik. Öne geçtikten sonra ikinci yarı daha fazla topa sahip olmalıydık. Rakibimiz eksilmişti, biz kendi formasyonumuzun avantajını kullanabilirdik. Maçın psikolojisini bir yerde kaybettik. Bu kadar rakibi geride beklememeliydik. Eksik oldukları halde Ankaragücü'nün ikinci yarıda oyun konsantrasyonu daha iyiydi. Maç başlamadan önce böylesine bir deplasmanda puan almak güzel gözükebilir. Bizim dönemimizdeki en kötü maçımızdan 1 puan aldık, bu yüzden sevinebiliriz ama maçın hikayesine bakınca mutlu değilim."

İyi oynamadıklarını ve bu maçı sezonun geri kalanı için milat olarak kabul ettiklerini vurgulayan Korkmaz, "İçinde bulunduğumuz durumla, seneye nerede oluruz ile ilgilenmiyoruz. Zihnimiz sahada olacak. İlk 11 oynayan 5 arkadaşımızı yönetimle planlayarak başka takımlara kiraladık. Alternatif olmamasına sığınamam. Bir futbolcu İstanbulspor formasıyla sahaya çıkıyorsa kazanmak için oynamalı. Bu maçtan almamız gereken dersler var. Her maçı sahaya kazanmak için çıkacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Osman Zeki Korkmaz MKE Ankaragücü Zeki Korkmaz İstanbulspor Ankaragücü MKE Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title