Haberler

Hakem Arda Kardeşler topun önüne geçince Burak Yılmaz çılgına döndü

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü konuk ettiği maçın 14. dakikasında Burak Yılmaz savunmadan seken topa vurmak istedi. Ancak hakem Arda Kardeşler top ile Burak'ın arasında kalınca golcü oyuncu Kardeşler'e çok sinirlendi.

Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş sahasında Ankaragücü'nü konuk etti. Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayan karşılaşmada hakem Arda Kardeşler düdük çaldı. Kardeşler'in yardımcılıklarını ise Mehmet Cem Hanoğlu ve Bahtiyar Birinci üstlendi.

Maçın 14. dakikasında Lens'in içeriye çevirdiği topta savunmadan seken top ceza yayı önüne düştü. Burak topa vurmaya hazırlanırken hakem Arda Kardeşler top ile Burak'ın arasında kaldı. Sonra topla buluşan Burak sol ayağıyla vuruşunu yaptı ancak top auta gitti.

Hakem Arda Kardeşler topun önüne geçince Burak Yılmaz çılgına döndü

POZİSYON SONRASINDA BURAK'TAN ÖZÜR DİLEDİ

Bu pozisyon sonrasında Burak Yılmaz hakem Arda Kardeşler'e büyük tepki gösterdi. Burak'ın sinirlenmesi sonrası hakem Arda Kardeşler, golcü oyuncunun yanına gidip özür dileyerek Burak'a sarıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Kardeşler Burak Yılmaz Ankaragücü Haberler

500

Yorumlar (5)

Hakem 2 agücü 1:

Hakem vursa gol olacak tı bi onun yapmadığı kaldı ayıp ya penaltı ya sarı veriyor maçı uzatmıyor

2
5
yanıtYanıtla
Nirvana:

HAKEM BÜTÜN MAÇ aNK GÜCÜ OYUNCULARININ SERTLİKLERİNE GÖZ YUMDU . BİRAZ fB VE GS Yİ KORUDUKLARI GİBİ BEŞİKTAŞI KORUSALAR ANKARA TAKIMI 9 KİŞİ KALIR MAÇ 6-0 BİTERDİ .

4
2
yanıtYanıtla
adem:

Ankara''nın penaltısı güme gitmiş. G üme giden beşiktaşın penaltısı olsaydı yaygarayı düşünemiyorum.

0
2
yanıtYanıtla
Tinerci kartal hollanda:

Hakem kaleyi topa kapatti, kesin ilk yari 0-1 gol oynadi......

2
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Hakem kupon yapmus 3.5 alt oynamis . Pehhh

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title