Haberler

Akhisarsporlu Güray Vural: Suat Arslanboğa'nın Allah Belasını Versin

Güncelleme:

Akhisarspor'un deneyimli oyuncusu Güray Vural, Galatasaray maçı sonrasında, "Yazıklar olsun Suat Arslanboğa'ya. Allah belasını versin." dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Akhisarspor ile Galatasaray, Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleden 3-1 galip ayrılan sarı-kırmızılı takım, kupanın sahibi oldu.

"SUAT ARSLANBOĞA BİZİ LİGDEN DÜŞÜRDÜ"

Mücadele sonrası Akhisarspor'un tecrübeli futbolcusu Güray Vural, A Spor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güray, " Galatasaray'ı tebrik ediyorum, bizim tepkimiz Galatasaray'a değil. Hakemle ilgili söyleyecek çok şey var, burada söyleyemeyeceğim de çok şey var. Zaten bizi ligden düşürdü, bugün de kupayı Galatasaray'a hediye etti." dedi.

"YAZIKLAR OLSUN SUAT ARSLANBOĞA'YA"

Güray, "Bizim 9 maçımızı yönetmiş, 9'unu da kaybettik. Galatasaray 10'da 10 yapmış. Süper Lig'in en iyi hakemini finale vermeleri lazım, Süper Lig'in en iyi hakemi Suat Arslanboğa mı? Yazık, herkese yazık. Yazıklar olsun Suat Arslanboğa'ya. Allah belasını versin." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sivas 4 Eylül Stadı Suat Arslanboğa Galatasaray Güray Vural Haberler

500

Yorumlar (153)

HSN:

PENALTILAR DOĞRU KARAR NEYİN DAVASINI GÜDÜYORSUNUZ GALATASARAY KUPALARIN TEK SAHİBİ BUNU HAZMEDEMİYORSUNUZ

18
31
yanıtYanıtla
drjohnfire:

sizin ben vijdanınızı izzeti nefsinize tüküreyim kul hakkı kavramı ölmüş

yanıt0
yanıt1
delpiero100:

ulan mal herif 8 macımızı suat arslanboğa yonetti kaybettik küme düstük diyorsun diyorsun geriye kalan 24 maçı kazansaydınız da ligde kalsaydınız o zamn beceriksizler. 32 macınızı da bu adam mı yonetti

16
23
yanıtYanıtla
dost:

aynen 24macı niye kazanmamıslar çekememek bu olsa gerek

yanıt1
yanıt0
222:

tüm maçlarını izlemek lazım yorum yapmak için. ama sana katılmıyorum. 8 maç ta ki kayıplar lig düşmede etkilidir çok fazla hemde

yanıt0
yanıt0
MURAT:

Ligin adını çok yanlış koymuşlar Lefter sezonu yerine '' Hakemler ve Galatasaray sezonu olmalıydı''

23
15
yanıtYanıtla
sarı kırmızı:

ligin ilk yarısı aldığımız cezaları kimse konuşmuyor

yanıt2
yanıt1
KARA MURAT:

Galatasarayın hakkı yendiği zaman sesiniz çıkmıyordu. Zaten sizler tertemiz ak sütsünüz.

yanıt4
yanıt3
AGLAMAAAA:

AGLAMAYIN YAW

yanıt3
yanıt4
ŞAPKACI:

AĞLAAAAA! GERİ ZEKALI AĞLA, PENALTI PENALTI DEĞİLMİ? VARDA İNCELENDİ, ADAM BANA KIRMIZI GÖSTER DİYE KURURUP HAKETMEDİMİ? ETTİ, KALECİ KORAY BENİDE AT DEMEDİMİ? DEDİ HAKEM ACIDI, SİZ FENERLİLER DİLENMEK VARKEN NE DİYE BİR ŞAMPİYONLA UĞRAŞIYORSUNUZ Kİ.

yanıt7
yanıt7
Tüm 153 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title