Haberler

Guilherme hamlesi sonrasında Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'ten Beşiktaş'a zehir zemberek sözler

Güncelleme:

Beşiktaş, bonservisi Benevento'da bulnan ve Yeni Malatyaspor'da kiralık olarak forma giyen Brezilyalı oyuncu Guilherme ile anlaştı. Bu gelişme sonrası Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, TRT Spor'a bağlandı.

Gevrek, " Beşiktaş'tan herhangi bir kimse aramadı bizi. Ben bunu etik görmüyorum. Kiralık olarak oyuncu bizde bulunuyor. Beşiktaş'ın menajer ve Benevento ile de görüştüğünü biliyoruz. Olaylar hiç etik değil. Mesela Fenerbahçe bizden oyuncu aldı ve tüm olay boyunca bizim haberimiz vardı." dedi.

Guilherme hamlesi sonrasında Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'ten Beşiktaş'a zehir zemberek sözler

"BİZİ BEŞİKTAŞ'IN MUTLAKA ARAMASI LAZIMDI"

Gevrek, "Hukuken transfer olabilir ama ben yapılanları kesinlikle etik bulmuyorum. Bizi arayacaklarını söylediler ama hiç kimse aramadı. Biz oyuncuya izin verdik aslında. Biz 2 yıl kiralamıştık. Menajerlerle yaptığımız anlaşma var. Bizi Beşiktaş'ın mutlaka araması lazımdı." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor TRT Spor Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

12345:

gs yapsa ayağa kalkarsınız ne oldu bjk yapınca kimsenin sesi çıkmıyor

6
21
yanıtYanıtla
BJK ÇARŞII:

AĞLAMA EMEK HIRSIZI GSLİ

yanıt16
yanıt6
Bjk Çarşıı ya..:

''Emek hırsızı burak yılmaz'' diye sloganınız vardı sahi noldu o :)

yanıt5
yanıt5
Kenan:

Fenerbahçe dürüst bir kulüptür 6saray 8taş gibi alavere dalavere yapmaz gerçi hayrını göremezsiniz

9
16
yanıtYanıtla
ottoman:

lan kalk git

yanıt9
yanıt7
ığşjk:

yaptığı şikeden belli dürüst olduğu iyiki dürüst birde dürüst olmasa ne olacaktı acaba

yanıt0
yanıt0
Efsane DaDaş:

Ne araması başkan Kulübün Şerefini Geçen sene Erzurum spor a ne kaybettirdiği zaman gördük Kendinizi sattınız bu siyasi yada politika oyunu değil resmen el birliği ile harcadınız şimdi kalkmış Koskoca Beşiktaştan Etik falan değil sözlerle bahsediyosunuz.

6
10
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Tinerciler yaptılar yine yapacaklarını. Lafa gelince efendilikten bahsederler bide.

9
6
yanıtYanıtla
BJK:

karşıyakalı sen 3. liginde oyna koçum hadi

yanıt3
yanıt7
kartal:

neden etik olmasın para konuşur

10
5
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title