Haberler

Beşiktaş, Göztepe'ye deplasmanda 2-1 mağlup oldu

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş, Göztepe deplasmanına konuk oldu. İzmir ekibinin yeni evi Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan ilk resmi maç olma özelliğini taşıyan mücadelede kazanan, 2-1'lik skorla ev sahibi Göztepe oldu. Beşiktaş, bu sonuçla üst üste 2. mağlubiyetini aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe ile Beşiktaş, İzmir'de karşı karşıya geldi.

Göztepe'nin yeni evi Gürsel Aksel Stadı'ndaki ilk maç olma özelliğini taşıyan karşılaşmada kazanan, 2-1'lik skorla ev sahibi Göztepe oldu.

ÜST ÜSTE 2. YENİLGİ

Göztepe'ye galibiyeti getiren golleri 25. dakikada Halil Akbunar ve 45+3'te Borges kaydetti. Burak Yılmaz'ın 38. dakikada penaltıdan kaydettiği gol, Beşiktaş'a puan için yeterli olmadı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş 30 puanda kaldı ve ligde üst üste 2. yenilgisini alarak zirveden uzaklaştı. Göztepe ise puanını 29'a yükseltti.

Beşiktaş, Göztepe'ye deplasmanda 2-1 mağlup oldu

MAÇTAN NOTLAR

Süper Lig'de Göztepe maçından önce teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş, ligdeki Demir Grup Sivasspor maçının ilk 11'inden 6 farklı isimle sahaya çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a yenildikten sonra Abdullah Avcı ile göreve devam etmeme kararı alan Beşiktaş'ı Göztepe maçına Şenol Fidan çıkardı.

BEŞİKTAŞ'TA 6 DEĞİŞİKLİK

Ligde ikinci devrenin ilk maçında Demir Grup Sivasspor'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş, bu maçın ilk 11'inden 6 farklı isimle Göztepe'ye karşı mücadele etti.

Siyah-beyazlı ekipte Demir Grup Sivasspor maçından farklı olarak sakatlıkları nedeniyle İzmir'e getirilmeyen Adem Ljajic ve Pedro Rebocho'nun yanı sıra Enzo Roco, Muhammed Elneny, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in yerine Victor Ruiz, Douglas, Tyler Boyd, Necip Uysal, Rıdvan Yılmaz ve Abdoulay Diaby şans buldu.

Beşiktaş'ın 2001 doğumlu oyuncusu Rıdvan Yılmaz, bu sezon ilk Süper Lig maçına çıktı. Genç oyuncu geçen sezon Çaykur Rizespor maçında 88. dakikada oyuna dahil olmuştu.

Beşiktaş, Göztepe'ye deplasmanda 2-1 mağlup oldu

GÖZTEPE'DE 2 FARKLI İSİM

Beşiktaş maçıyla yeni stadı Gürsel Aksel Stadı'na kavuşan Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, 3-0 kazandıkları Antalyaspor maçının ilk 11'inde 2 değişiklik yaptı. Sarı-kırmızılı ekipte Antalyaspor maçında forma giyen Leo Scwechlen ve Murat Paluli'nin yerine Titi ve Lamine Gassama şans buldu.

Göztepeli futbolcular "Geçmiş olsun Türkiye", Beşiktaşlı futbolcular ise "Ulusça yastayız başın sağ olsun Türkiyem" yazılı pankartlarla sahaya çıktı.

Müsabakadan önce Elazığ merkezli depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.

GÖZTEPE TARAFTARIYLA POLİS ARASINDA GERGİNLİK

Öte yandan, Beşiktaş takım otobüsü kaldığı otelden stada doğru giderken Mustafa Kemal Sahil Bulvarı yanında bulunan ve takım otobüsüne yabancı madde atmaya çalışan bazı Göztepe taraftarlarına polis ekiplerinin TOMA ve biber gazı ile müdahale ettiği öğrenildi.

Müsabakayı takip eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, lösemi hastası çocuklar ve ailelerini misafir eden İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneğinin 9. evinin açılışına katıldığı bildirildi.

Karşılaşmayı A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş de izledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Bakmadan Geçme

Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu! Astrolog Meral Türkiye Kupası şampiyonunu bildi mi, Astrolog Meral ZTK tahmini neydi 2024?
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500

Yorumlar (5)

nouma:

göztepe maçı kazanır kartalın kanadı kırık !

6
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Memleket''imin hali bu. Birileri cökmüs binalarin altinda can verir digerleri keyfi sefa icinde yan verir. Allah bizleri uyardikca bizler aldiris etmiyoruz. Istanbul veya Izmir''de deprem olsaydi acaba bu sömürücü futbol dedikleri oyunu ertelerlermiydi.

5
0
yanıtYanıtla
Köylü MURTAZA:

eskiden yeni stadyum açılışlarını Beşiktaş galibiyetle açardı şimdilerde beraberlik dahi alamıyoruz halimize bak, dertli çal, kemancı, başımın tacı.

2
0
yanıtYanıtla
vietto:

sen dua et beşiktaş yerlerde

yanıt0
yanıt0
deve:

Stad ne çabuk bitti lo

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title