Haberler

Giresunspor'da rakibine tekme atan futbolcu, kadro dışı bırakıldı

Güncelleme:

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Osmanlıspor maçında Jovan Blagojevic'e arkadan tekme atan Bekir Yılmaz'ı, kadro dışı bıraktı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresun spor'da oyuncu Bekir Yılmaz'ın yönetim kurulu kararıyla süresiz kadro dışı bırakıldığı bildirildi. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Bekir Yılmaz'ın dün oynanan Osmanlı spor karşılaşmasında rakip oyuncu Jovan Blagojevic'e yapmış olduğu hareketin camia ve yönetim kurulunca tasvip edilmediği belirtildi.
Osmanlı spor Kulübü ve Jovan Blagojevic'den özür dilenen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Giresun spor Kulübü olarak önceliğimiz, fair play kurallarına uygun sportif başarıdır. Bu ilke ve duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğimizi, daima dik duruş sergileyeceğimizi tüm spor camiasına saygıyla sunarız. Oyuncumuz Bekir Yılmaz'ın, yönetim kurulumuzun aldığı kararla bu hareketinden dolayı süresiz olarak kadro dışı kalmasına oy birliği ile karar verilmiştir."

KIRMIZI KART GÖRMÜŞTÜ

Bekir Yılmaz, Osmanlıspor maçının 45+1. dakikasında Jovan Blagojevic'e yönelik sert müdahalesi sonrasında direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edilmişti.

Kaynak: AA / Spor

Osmanlıspor Giresunspor Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Soner:

Gs li olsa bir şey olmaz taraftarı da savunur pitbull falan derlerdi.

27
14
yanıtYanıtla
SEN KONUŞMA SONNER:

Herhalde birader sizin gibilerine mi yedireceğiz topcumuzu fırfır seni.

yanıt7
yanıt12
GSLİ:

SONER AĞLAMA

yanıt0
yanıt0
Ihtiyar:

Helal olsum. Bu futboldur. Savas degildir.

1
0
yanıtYanıtla
yanlış, her yerde yanlış sa kural olur:

Başakşehirli tekme atan uzun saçlı topçuya ne yapıldı ? lütfen yazın. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title