Haberler

Galatasaraylı Marcao'nun eşi Pan Teixeira'dan sürpriz karar!

Güncelleme:

Galatasaray'ın Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao'nun eşi Pan Teixeira, Malatyaspor maçının 1-1 berabere bitmesi sonrasında Galatasaraylı taraftarların kendisine ve kızına ettiği hakaret ve küfürler nedeniyle Instagram hesabını kapatacağını açıkladı. Teixeira yaptığı paylaşımı kısa süre sonra kaldırdı.

Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor'la 1-1 berabere kaldığı maçın ardından sarı kırmızılı ekibin Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao'nun eşi Pan Teixeira, Instagram hesabını kapatacağını duyurdu.

Pan Teixeira, taraftarlardan kendisine ve kızına çok sayıda hakaret içeren yorum geldiğini belirtti. Çoğu sarı kırmızılı taraftar ise yaşanan bu olaya sert tepki gösterdi.

SAYFADAN KALDIRDI

Teixeira'nın bu paylaşımı kısa süre içerisinde bomba etkisi yaratırken sarı kırmızılı futbolcunun eşi daha sonra bu paylaşımı sayfasından kaldırdı.

Galatasaray'ın Chaves'ten 4 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Marcao, bu sezon sarı kırmızılı ekiple 6 resmi maça çıktı.

Galatasaraylı Marcao'nun eşi Pan Teixeira'dan sürpriz karar!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Galatasaray Instagram Haberler

500

Yorumlar (8)

gerçeKral:

30 milyonun ortak değeri tatlı şey

10
16
yanıtYanıtla
Volkan:

Çok meraklısın ortaklığa galiba, Sende yayınlada bi 30 milyonda sana ortak çıksın utanmaz.

yanıt10
yanıt3
Yabanci eller:

Yengede yenge yemin olsun ayip etmis taraftar yengemize kotu soz soylenirmi simdi marcaoya hak veriyorum neden formsuz oldugunu. . . . . . . . . . .

10
13
yanıtYanıtla
yazıkk:

ne aşağılık ne iğrenç ne haysiyetsiz adamlarsınız ya birde evlisindir dimi çarşıda pazarda namustan şahsiyetten falan söz edersin yengede yenge elin nikahlısı istediği yerini açsın sen edepli ol ama yok sen ahlaksızsın ahlaksız yaşayıp öyle öleceksin

yanıt26
yanıt5
Adios Amigos:

Yazık denen şahşiyet ne var güzelliği kadınsı yönünden söylemiş olamazdım bu yorumu ona iltifat şeklinde olamazmı esas sapık zihniyetleri olan sensin çünki bu yorumu o tarafa çekiyorsun.evet bende diyorum yengede yenge ne oldu şimdi sapıkca bir yorummu oldu insanları yargılamak sanamı düştü ne demiş atalarımız fikri ne olanın aklı odur diye......

yanıt1
yanıt0
fısıltııı:

uuufff ne biçimm eşin varmışş be marcao '' kıyılırrr

2
0
yanıtYanıtla
Coşkun:

Şimdi kapatmadı değğmi, açtı diyin loo, aha açmış kabak kimin

1
0
yanıtYanıtla
Daktır:

Burayı tanısa alınmazdı, burada sevdiğine küfrediliyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title