Haberler

Galatasaray, Şener Özbayraklı ile anlaştı

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Şener Özbayraklı ile anlaştı. Tecrübeli futbolcu sarı kırmızılı ekip ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Şener Özbayraklı'nın Galatasaray'dan, Fenerbahçe'den aldığı ücretten daha az kazanacağı ve TL cinsinden sözleşme yapılacağı öğrenildi.

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Şener Özbayraklı ile anlaşmaya vardı. 29 yaşındaki sağ bek ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

Şener Özbayraklı geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 17 maçta forma giymişti. Galatasaray'ın Şener ile anlaşmasının ardından Mariano ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Galatasaray, Şener Özbayraklı ile anlaştı

SÖZLEŞMESİ TL CİNSİNDEN OLACAK

TRT Spor'da yer alan habere göre; Fenerbahçe'de 1,1 milyon euro kazanan milli sağ bekin Galatasaray'daki ücreti daha düşük ve Türk Lirası cinsinden olacak.

Emre Taşdemir ve Ömer Bayram gibi iki sol beki bulunan Fatih Terim, Şener'le de sağ bekte yerli alternatifine sahip oldu. Şener Özbayraklı, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 9 lig maçına çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şener Özbayraklı Galatasaray Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (7)

Mustafa:

Takımda bulunan Ömer Bayram Gs nin fulbolcusu olamaz. Onun oynadığı futbolu abartmıyorum bende oynarım. Şeneri alan zihniyet ne amaçla alıyor ki!!.

8
1
yanıtYanıtla
ANALİST:

Sen ya futboldan anlamıyorsun ya da rahip takım taraftarı, çık o sahaya bakalım 10 dk bitersin, ayrıca Şener iyi transfer, Ömerin de Mariano dan kalır yanı yok.

yanıt1
yanıt2
DERVİŞ BABA:

ALİ KOÇ NASIL KAZIKLANDIĞINI OKUSUN

5
1
yanıtYanıtla
PARA BİRİMİ TL ŞENER BANKO YEDEKTE:

TL cinsinden sözleşme yapılıyorsa bilin ki o oyuncu asla ilk 11 de sahaya çıkmayacak. Emre Akbaba € üzerinden anlaşma yapıldı banko oynadı. Muğdat için TL üzerinden anlaşma yapıldı, ilk 11 de hiç çıkmadı. Sadece önemsiz maçlarda oynadı. Gs TL üzerinden sözleşme yapılan oyuncuları adam yerine koymuyor ve oynatmıyor. Fener para verip aldığı adamı bedavaya bırakıyor. Şener''den iyi bir rotasyon oyuncusu olur. Tolga Ciğerci''yi de paket olarak verseydiniz bari. Kronik sakat oyuncuyu al, parayla aldığını ver

2
1
yanıtYanıtla
fatih gül:

sener özbayrakli yeni forma galatasaray istanbul sari kirmizi aslan krali ali sami aslantepe istanbul atatürk

0
1
yanıtYanıtla
...........:

Sağ kanattan orta açacak Mitroglou yada Diagne kafa golü atacak

1
0
yanıtYanıtla
Yusuf:

3 tanede karakterli yardimci alsan diyorum terim 6+3 olsun uyarmı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title