Haberler

Galatasaray Şampiyon Oldu, Kasasını Doldurdu

Güncelleme:

Galatasaray, Süper Lig'de kazandığı şampiyonlukla önemli bir gelirin de sahibi oldu. Sarı kırmızılı ekip yaklaşık 69 milyon TL'lik bir gelir elde etti.

Ligde mücadele ettiği için 38,5 milyon lira "ayak bastı" parası alan Galatasaray, toplamda 68,6 milyon lirayı bulan performans primini de kasasına koydu.

Sarı-kırmızılı takım, şampiyonluk primi olarak 36,2 milyon, şampiyonluk sayısı dolayısıyla da 69,3 milyon lira gelir elde etti.

GELİR 450 MİLYONU BULACAK

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkını kazanan sarı-kırmızılı takım, katılım ve yayın gelirleriyle birlikte UEFA'dan yaklaşık 30 milyon euro gibi bir geliri de kasasına koyacak.

Elde edilen başarının, lisanslı ürün satışı ve kombine kartlara yansıması göz önüne alındığında, Galatasaray'ın bu sezon kasasına koyacağı gelir 450 milyon lirayı bulacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (55)

ŞİKE ŞAİBE NEREDE ORADA GS:

Hakemlerle, şaibeyle, şikeyle, Suriyeli taraftarlarıyla, Ümit Öztürklerle, Suat Arslanıayağakaldıranla şampiyonsun Galatasaray !!! Pensilvanya''da yaşayan örgütün liderinin altında kupalara layıksın galatasaray !!!!

17
48
yanıtYanıtla
Kebabci selo:

Helalll

yanıt2
yanıt2
ceto:

allahina kurban. . . .

yanıt2
yanıt1
Yaşamak güzel:

Terbiyesiz ahlaksız azımsız mideni ve aklınımı bozdu birde başka yerini bozmuş konuşmaların kenef pisliği gibi.aynı sana benziyor.

yanıt1
yanıt3
Cevap:

Hadi sehtir ordan gavoş :) Siz 4 ü takmadan biz 5 i takıcaz :))

yanıt2
yanıt2
Vasfiye Şirazelikızı:

Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu dediklerini göremiyor da sen mi görüyorsun orço. Bu yorumu yazan . evladının fetö bağlantısı araştırılsın.

yanıt2
yanıt4
KAAN:

ŞAMPİYON GALATASARAY

20
8
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

BU PARADAN FENERE, FAKİR FUKARA FONU ORANINDA SADAKA VERİLMELİDİR. KOMŞUSU KUPASIZ VE PARASIZKEN RAHAT UYUYAN BİZDEN DEĞİLDİR. EFSANE OL FENER OLMA.

24
0
yanıtYanıtla
cibuti:

yarısını hakemlere verin bari yazıktır o kadar emekleri var şampiyonluğunuzda.

4
18
yanıtYanıtla
Kezzab rızaali:

hayırlı olsun

18
4
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title