Haberler

Galatasaray, Ömer Bayram'a zam yaparak sözleşmesini uzatacak

Güncelleme:

Galatasaray, 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunan Ömer Bayram'ın mukavelesini 2 yıl daha uzatacak ve 400 bin euro olan yıllık ücretini de 1 milyon euroya yükseltecek.

Galatasaray'da bu sezonun en iyileri arasında yer alan Ömer Bayram başarısının mükafatını alacak. Kayseri maçında 2 asist yaparak gol pası sayısını 7'ye çıkaran ve Selçuk İnan'ın 2014-2015 sezonundaki 8 asistlik rekoruna yaklaşan Ömer Bayram'a yeni sözleşme ve zam geliyor.

1.5 SENEYE ARTI 2 SENE EK

Milliyet'in haberine göre; sarı-kırmızılılar ile 1.5 sene daha sözleşmesi bulunan Ömer Bayram'ın mukavelesinin önümüzdeki günlerde 2 yıl daha uzatılacağı, ayrıca 400 bin euro olan ücretinin de 1 milyon euroya çıkarılacağı öğrenildi.

ÖMER'İ KESİNLİKLE KESMEYECEK

Ancak mevzuat gereği anlaşma, Türk Lirası olarak yapılacak.Ömer'i kesmeyecek Teknik direktör Fatih Terim'in gözdeleri arasında yer alan Ömer Bayram'ın Onyekuru'ya rağmen 11'deki yerini sağlamlaştırdığı öğrenildi. Terim'in, Onyekuru'yu takıma monte etmek için çeşitli formüller üzerinde durduğu ancak Ömer'i kesinlikle kesmeyeceği öğrenildi.

EURO 2020'DE MİLLİ TAKIMDA

Ömer Bayram yükselen formu ile milli formayı da garanti altına aldı. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de Ömer'in formundan dolayı çok memnun olduğu bildirildi.Fatih Terim sonrası sol açığa evrilen ve verilen şansları iyi kullanan Ömer Bayram, taraftarın da en sevdiği isimler arasına girdi.

GÖNDERİLECEK DERKEN VAZGEÇİLMEZ OLDU

Ömer, geride bıraktığımız sezon performansı ile zaman zaman tepki topluyordu. Hatta gönderilmesi bile gündeme gelmişti. Malatya ve Antalya'ya transferi son anda gerçekleşmeyen Ömer Bayram bu sezon takımın vazgeçilmeleri arasına girdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Selçuk İnan Galatasaray Ömer Bayram Haberler

500

Yorumlar (16)

kargill:

desenize sabri 2 başımıza bela oldu

4
30
yanıtYanıtla
ÖMERBAYRAM:

Sanırım golf seyircisisin.

yanıt7
yanıt2
Mırtaza:

Yok golf seyircisi olsa en azından topu bilir. Bu topu görse kabak zanneder.

yanıt5
yanıt0
cimbom:

Adam iyi oynuyor hak var mücadele bırakmıyor savaşıyor biraz kendi Türk futbolcularımıza önem verelim yabancı olsa yere göğe sığdırmazdınız adam şu anda ligde en çok asist yapan adam

27
2
yanıtYanıtla
kargill:

bu ömer bayram galatasaray gibi bir takımda nasıl futbol oynuyor hasbelkaza ikitane asist yaptı diye niye göklere çıkarıyorsunuz top ayağındayken sarmaşık gibi oluyor ha düştü ha düşecek

5
12
yanıtYanıtla
xo:

sanirim galatasaray maclarinda oynadigi topu görmüyorsunuz. sadece mac özetlerini izlemeyi birakirsaniz, cocugun nasil iyi bir futbolcu oldugunu anlarsiniz.

yanıt4
yanıt2
SNEIJDERIN VELİAHTI:

Türkiyenin Önde Gelen Cahil Spor Yorumcuları 2 Yıldan Beri Ömer Bayram''ın GS Statüsünde Olmadığını hatta 18 Kişilik Kadroya Bile Girmesinin Mümkün Olmadığını İddia Ettiler, Yüzünüz Varsa UTANIN! Galatasarayda Muslera''dan Sonra En Mücadeleci, Varını Yoğunu Ortaya Koyan Savaşçı Kişilik ÖMER BAYRAM

14
1
yanıtYanıtla
kargill:

bu ömer bayram galatasaray gibi bir takımda nasıl futbol oynuyor habelkaza ikitane asist yaptı diye niye göklere çıkarıyorsunuz top ayağındayken sarmaşık gibi oluyor ha düştü ha düşecek

2
10
yanıtYanıtla
Arslan:

Onyekuru geldikten sonra serinin yerine Ömer oynamalı.Leminayla iyi bir ikili olurlar.Ömer seriden hem daha hızlı hemde daha çok top çalıyor defansif ve ofansif yönüde daha kuvvetli.seri hem yavaş hem ikili mücadelelerde zayıf top çalamıyor hem fiziksel olarak zayıf hemdr defansif yönü zayıf.Ömer onun yerine oynarsa leminada daha çok atağa katılır ve ofanstada katkı sağlar.

9
2
yanıtYanıtla
GS Lİ:

BU KADAR SAÇMA KARARMI OLUR

1
9
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title