Haberler

Galatasaray Medya Direktörü'nden cezalara manidar gönderme!

Galatasaray A Takım Medya Koordinatörü Hande Sümertaş, sosyal medya hesabından Fatih Terim, Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın fotoğraflarını paylaşarak, "Kulübede birlikte yakalayamıyorum. Hazır bulmuşken anı ölümsüzleştireyim dedim" yazdı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e 4, Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ümit Davala'ya ise 3 maç ceza verdi. Sarı kırmızılı camia gelen bu cezalara tepkisini sürdürüken, geçtiğimiz sezon da sık sık cezalarla yedek kulübesinde yer alamayan Hasan Şaş, Fatih Terim ve Ümit Davala ile birlikte bugünkü idmanı takip etti.

10 BİNDEN FAZLA BEĞENİ ALDI

Galatasaray A Takım Medya Koordinatörü Hande Sümertaş da sosyal medya hesabından TFF'ye göndermede bulundu. 3 ismin resmini çeken Sümertaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşıma "Kulübede birlikte yakalayamıyorum. Hazır bulmuşken anı ölümsüzleştireyim dedim." yazdı.Bu paylaşım kısa süre içinde 10 binden fazla beğeni aldı.

Galatasaray Medya Direktörü'nden cezalara manidar gönderme!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Hasan Şaş Haberler

500

Yorumlar (17)

BORUCU:

ÜÇÜNÜDE TÜRK FUTBOLUNDAN UZAKLAŞTIRMALARI LAZIM. ÇEVREYE ZARAR VERİYORLAR.

5
11
yanıtYanıtla
kansız fenerbahçeliler:

SENİDE BU ÜLKEDEN UZAKLAŞTIRALIM BEYİN FAKİRİ

yanıt0
yanıt4
LABİRENT:

CEZALARA NEDEN OLAN MAÇTA HAKEM RAKİP TAKIMI RESMEN DOĞRADI. 3 KIRMIZI KART GÖSTERDİĞİ TAKIM BİR SONRAKİ MAÇTA BU FUTBOLCULARDAN YOKSUN OLACAK. BAŞKANLARI HAKKINI ARADIĞI İÇİN 60 DÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ALDI. EVİNDE OYNADIĞI İLK MAÇTA TRİBÜNLERİ KAPATILDI ÜSTELİK 240. 000 TL PARA CEZASI VERİLDİ. KİMSE BUNLARI KONUŞMUYOR. KENDİNİ TÜRK FUTBOLUNDAN ÜSTÜN GÖREN BİRİNE VERİLEN 4 MAÇ CEZA İÇİN HERKES SEFERBER OLUYOR. YAZIK YAZIK. . .

8
4
yanıtYanıtla
MERT:

Labirent, ne kadar güzel söylüyon ya. Hakem doğradı filan. La ne hikmetse bu hakemler gs maçlarında rakip oyuncuları doğruyor. . ama Gazişehir maçında 23. dk hakemin 3 penaltı verilmesi konuşulmuyor. . gs futbolcular her hafta kırmızı kart görüyor hakemler süper oluyor. . gs rakipleri 65-70 dk dakika Andorrra gibi kapalı defans yapıyor iyi mucadele etmiş oluyorlar diğer haftalarda fenere kapandıkları zaman çirkin futbol oynamış oluyorlar. Senin buradaki tırı vırıların bize sökmez yürü

yanıt0
yanıt0
. 68 kaptan:

daha 3 hafta galatasaray yöneticiler bu yıl baktılar ki papuç pahalı yaygara başladı denizliye yeniliyorsun hakem hatası yok yok falcao gelmedi sakatlarımız var ilk hafta falan sonraki hafta konya maçı galatasarayın aleyhine bir hakem hatası yok tersi konyanın penaltısı verilmiyor yorumcuların %99 penaltı olduğunu söylüyor abdürrahim albayrak bir kaza olduğunu söylüyor hakemle ilgili bir söylem yok o penaltı gs verilmeseydi başlardı başta abdürrahim efendi allah din iman emek ter diyerek ağlamaya allahuteala bir tek sizin için mi var haşa emek alın teri bir tek sizdemi var? geçin ağlamayı sömürüyü kimse yemiyor artık ben hz mevlânadan bir söz paylaşayım bizde mevlânın kuluyuz

0
10
yanıtYanıtla
bymacho:

))))))))))Valla doğru, 3 ü biraraya geldimi biri seyirciye diğeri topculara öbürkü hakeme saldırıyor, TFF de işi uyanmış bunları yanyana getirmemeye uğraşıyor, hele Fatih in fedaisi hepsinden büyük tehlike

4
6
yanıtYanıtla
Dadas:

Bu futbolun katili adam futboldan bir an önce uzaklastirlmali oranı çekme burami çek demişti medyaya medyada verdiği destekle neresini çektiğini belli etti

4
5
yanıtYanıtla
Xxxxx:

Zaten TFF nin amacı da o degilmi. Sahada yenemiyorsunuz darbe yapalım bunlardan kurtulalım diyorsunuz. Cakalsiniz

yanıt3
yanıt0
tarafsız:

Gayet normal Ümit Davala yı kısmen ayrı tutabiliriz. . . Ama diğer iki şahıs Türk futbolunun görüp görebileceği en çirkef en yapmacık karakterleri hal böyle iken hala futbolun içinde olmaları bile garip.

3
3
yanıtYanıtla
Ksk lı ayşe:

Ali koç f.orman hikmet kahraman o kadar açıklamaları var ama tek biri ceza almadı. Art niyet var. Tff kendi hatalarını terim e yıkmaya çalışıyor.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title