Haberler

Galatasaray'ın yeni transferi Şener Özbayraklı'dan ilk sözler!

Güncelleme:

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Şener Özbayraklı, Galatasaray'a transfer oldu. Şener, "Kariyerimde Şampiyonlar Ligi maçı yok. İlk burada tadacağım. Onun için kendimi motive edeceğim." dedi.

Galatasaray, Şener Özbayraklı ile 2019-2020 futbol sezonundan başlamak üzere 2 yıllık sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Formayı giyip sağlık kontrolünden geçen Şener flaş açıklamalarda bulundu.

"TAKIMIM İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Şener, "Kariyerimde Şampiyonlar Ligi maçı yok. İlk burada tadacağım. Onun için kendimi motive edeceğim. Üst düzey maçlar olacak. Türkiye'de taraftarın ne olduğunu bilen bir insanım. Takımım için elimden geleni yapacağım. İnşallah destekleriyle başarılar yakalarız." dedi.

Galatasaray'ın yeni transferi Şener Özbayraklı'dan ilk sözler!

"İKİ TARAF İÇİN DE HAYIRLI OLSUN"

29 yaşındaki oyuncu, "Fatih Hoca'nın beni istemesi gurur verici bir şey. Milli takımda yıllarca beraber çalıştık. Buraya gelmemde çok katkısı var. İnşallah onu mahcup etmem. İnşallah buradaki başarılarda benim de bir katkım olur. İki taraf için de hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şener Özbayraklı Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (19)

Adıyaman’lı:

Kardeşim bu bu formayı kim giyerse giysin, allahtan çok yakışıyor, ve yüzlerine hangi dinden olduğu farketmeksizin nur geliyor ( GS)...!

9
14
yanıtYanıtla
aha:

kadıköyde galibiyet görmedim demez :)

12
5
yanıtYanıtla
KAPASITE MESELESI:

Ulan şener sampiyonlar ligi macin yoksa bu sizin kendi ayibiniz oynasaydinizda sampiyon yapsaydiniz feneri gider oynardinn orada simdi burda ilk onbire gircenimi saniyosun gs taraftari fener taraftari degildir adamlar sabriye neler etti sanami katlanacak

9
7
yanıtYanıtla
Fenerbahcemmmm:

Sener cincon formasiyla kestane oglanina donmussun en azindan bursaspor formasi giymis olsaydin Daha normal bir gorunum verirdin

8
3
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

ne işin vardı fenerde be kardeşim kandırıyorlar sizi büyük kulup diye. Öyle büyük kulup mu olur. Geldin bize şampiyonlar liginde takılacaksın koçum. Onlar ağlasın dursun onların işi o

3
4
yanıtYanıtla
FİNCAN:

Şener,Selçuk İnan gibi tecrübeli isimler iyi bir kadronuz yoksa taraftarı çileden çıkarır ama iyi bir kadronuz varsa bu isimlerle iyi bir rotasyona sahip olursunuz o zaman taraftar da sever bu adamları.alın banegayı,patoyu,nzonziyi ondan sonra mehmet topalı alınca taraftar iyi ki aldık topalı rotasyon için kaliteli isim diyerek sevinir.

3
3
yanıtYanıtla
GALATASARAYLI-23:

Forma çok yakışmış Şener kardeşim, inşAllah çok başarılı olursun. Hoşgeldin

5
1
yanıtYanıtla
ŞENER ÖZBAYRAKLI:

hadi lan ordan hiç yakışmadı zorla giydim kamil.

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

adam gibi transferini yap. hayırlı olsun de. elimden geleni yapcam de. ama kendi ayıbınızı (geçen sene ve önceleri) neden ortaya atarsın be adam. daha düne kadar para kazandın. şimdi onlara sevimli mi gözükcen. . ah kıyamam. ne yapsan senden sevimli olmaz. bende burdan dua ediyorum. . inşallah haketmediğin şampiyonlar liginde oynayamazsın. sakatlan demiyorum. . o kadar değil. . fatih hocan kulübeye bile almaz. .

4
1
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

fenerdeyden adam gıbı oynayaydn da bulundugun kanattan top da adam da gecırmeyeydın gol yemeseydık. asıst yapaydın da gol ataydık. sen ısını ıyı yapmadın sener

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title