Haberler

Galatasaray'ın Yeni Transferi Christian Luyindama, Belçika'da Olay Yarattı!

Güncelleme:

Galatasaray'ın Kongolu stoperi Christian Luyindama Standard Liege taraftarlarına veda etmek için Belçika'ya gitti. Standard Liege-Anderlecht maçını izleyen Luyindama maç sonunda sahaya inerek yaptığı hareketlerle olay oldu.

Galatasaray'ın yeni transferi Christian Luyindama, Alanyaspor maçı sonrası hem eşyalarını toplamak hem de vedalaşmak için Liege'e gitti.

Standard Liege ile Anderlecht arasında oynanan 'Le Clasico'ya giden Luyindama, eski takımının 2-1'lik galibiyeti sonrası sahaya indi ve eline mikrofonu aldı.

TAKIM ARKADAŞI ARAYA GİRDİ

Standard Liege'in en ateşli taraftar grubunun bulunduğu tribüne giden Luyindama, önce "Danse Ya Boss" isimli tezahüratlarla tribünleri coşturdu. Ardından, orta parmağını havaya kaldıran Kongolu oyuncu, "Puta Anderlecht" (O..... Anderlecht) tezahüratını başlattı ve bu sırada eski takım arkadaşı Mpoku araya girerek mikrofonu elinden aldı. Luyindama, bu vedasıyla Belçika'da manşetlere çıktı.

Galatasaray'ın Yeni Transferi Christian Luyindama, Belçika'da Olay Yarattı!

"KARARI BEN VERMEDİM AMA GALATASARAY'DA MUTLUYUM"

Maçtan sonra Belçika basınına konuşan Luyindama, "Buraya arkadaşlarımı izlemeye geldim. Benim için bunu yapmak önemliydi. Her ne kadar tribünde de olsam arkadaşlarıma destek verdim. Ayrıca, benim için önemli olan noktalardan birisi de taraftarlara vedaydı." dedi.

Galatasaray'ın Yeni Transferi Christian Luyindama, Belçika'da Olay Yarattı!

Futbolun içinde vedaların olduğunu söyleyen Kongolu stoper, "Kararı veren kişi ben değildim. Kulüp yönetimi geldi ve teklifi kabul ettiklerini, bunun kulüp için iyi olduğunu söyledi. Ben de Galatasaray forması giymekten ötürü mutluyum." diyerek sözlerini noktaladı.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Christian Luyindama Galatasaray Belçika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri!
500

Yorumlar (15)

Fbli:

hazir olun 2.chedjou vakasi geliyor

17
30
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Galatasaray bu sezon ŞAMPİYON olamazsa,,,kendisine Çin’de şimdiden takım bulsun:))

20
12
yanıtYanıtla
asdq:

tam gs karakterine yakışan bir futbolcu 5-6 yıl sonra anderlech veya fenere transfer olur.

5
11
yanıtYanıtla
adsız:

sizin q7 çok edepli maşallah ondan bize laf mı atıyorsun

yanıt2
yanıt0
Soso:

Fener terbiyesi var ama galatasaray uslandırır onu.

yanıt9
yanıt1
kim:

süper lig uzun yıllardan sonra adam akıllı stoper izleyecek anlaşılan bu ikili çok can yakar. Marcao ve Lyundima

8
4
yanıtYanıtla
STTALLİNGARDLI:

ZATEN TÜRKİYEME AKILLISI GELİRMİ

11
0
yanıtYanıtla
Muro:

BELCIKADA HAKEDER HERZAMAN

6
0
yanıtYanıtla
Tirci bilo:

IYI YAPMIS AZMAN BELCIKA TAMBIR IRKCI FASO DEVLET DELIKQNLIYMIS BIRDE KOLBASTI CIKARSAYDI

0
3
yanıtYanıtla
boks:

geresız haraket bızım burada da taraftara oynarsa cok sıkıtnı olacak

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title