Haberler

Galatasaray'ın anlaştığı Şener, Beşiktaş'ı bu yüzden reddetmiş

Güncelleme:

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten ve Galatasaray için sağlık kontrolünden geçen sağ bek oyuncusu Şener Özbayraklı'nın daha önce Beşiktaş'tan gelen teklifi kendi mevkisinden oynayan Gökhan Gönül takımda olduğu için kabul etmemiş.

Sabah'ta yer alan habere göre; Askerlik görevi için birliğine teslim olan Şener Özbayraklı'nın Galatasaray ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Ancak Fenerbahçe'den 7 milyon TL kazanan ve Galatasaray'dan da yıllık 6 milyon TL alacak olan oyuncunun devre arasında Beşiktaş'tan gelen 8 milyonluk teklife "Hayır" dediği ortaya çıktı.

Galatasaray'ın anlaştığı Şener, Beşiktaş'ı bu yüzden reddetmiş

GÖKHAN GÖNÜL YÜZÜNDEN TEKLİFİ KABUL ETMEDİ İDDİASI

Gökhan Gönül'le Fenerbahçe'de girdiği rekabette yedek kalan Şener'in aynı gerekçeyle Beşiktaş'a gitmediği ve "Gökhan Gönül varsa Gökhan Gönül oynar" dediği öğrenildi.

Brezilyalı beki Mariano'yu satmaya hazırlanan Galatasaray'da Martin Linnes'le sağ bek için kapışacak olan milli oyuncu, ilk 11 rekabetinde formayı kendisinin alacağına inanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şener Özbayraklı Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (7)

turca:

linensle mariano şeneri 2yle çarpar 5 e böler

22
1
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Bursa''dan olmadık paraya al , Galatasaray''a bedavaya ver . Sonrada utanmadan dilen . Kafaları yok , ar damarları da çatlamış. . .

9
0
yanıtYanıtla
Doğru:

Kim alınırsa gökhanın yedeği olacağı için kabul etmedi

4
3
yanıtYanıtla
ss:

beşiktaş 8 milyon vercekmiş gerçekmi la bu haber fiko ötekilerin parasını geciktirioken nasıl ödicekmiş

0
0
yanıtYanıtla
1903:

BEŞİKTAŞTA SANKİ SENİ ÇOK İSTEDİ

0
0
yanıtYanıtla
bjk:

seni taraftar istemedi şimdiye kadar ne işe yaradın ki alınasın bahane arama

0
0
yanıtYanıtla
İmam hacı huseyin:

Fener ola camimizde kampanya başlamıştır bağışlarınızı bekleriz dinimizde takım ayrımı yoktur ac olana yardım eli uzatmanizu bekler allah razı olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title