Haberler

Sercan Yıldırım'dan olay Galatasaray itirafı! Kadroya alınma sebebi bambaşka çıktı

Güncelleme:

Atakan Kurt'un kanalına konuk olan Sercan Yıldırım, Galatasaray'da oynadığı dönemde takımda bir poker ekibi olduğunu söyledi. Riera, Baros, Elmander, Colin Kazım ve Muslera ile poker oynadıklarını söyleyen Sercan, arkadaşlarının kendisini sırf poker oynamak için kadroya yazdırdıklarını itiraf etti.

Eski futbolcu Sercan Yıldırım'ın Galatasaray'da oynarken dönemin futbolcuları Riera, Baros, Elmander, Colin Kazım, ve Muslera ile beraber poker oynadıklarını söyledi. Yıldırım, kadroya giremediği bir maç öncesinde takım arkadaşlarının onu sırf poker oynamak için kadroya yazdırdıklarını anlattı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

"ZEVK İÇİN OYNUYORDUK"

Atakan Kurt'un YouTube kanalına eski futbolcu Sercan Yıldırım konuk oldu. Futbolculuk kariyerindeki anılarını anlatan Yıldırım, dönemin Galatasaraylı futbolcuları Albert Riera, Milan Baros, Elmander, Colin Kazım ve Muslera ile keyif almak ve vakit geçirmek için poker oynadıklarını söyledi.

"KAZANILAN PARA ÇALIŞANLARA VERİLDİ"

Kumardan kazandıkları parayı kulüpteki çalışanlara verdiklerini ve zevkine poker oynadıklarını söyleyen Yıldırım'ın, takım arkadaşlarının sırf poker ekibi bozulmasın diye kendisini kadroya yazdırdıklarını açıklaması büyük ses getirdi. O anlar sosyal medyada on binlerce kez izlendi.

Grubun içinde Muslera da var! Sercan Yıldırım'dan gündemi sallayacak itiraf: Zevk için yaptık

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sercan Yıldırım Galatasaray Colin Kazım Muslera Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (2)

YİGİT TÜRKALP:

ne boş beleş bir futbolcuydun be.tam cinconluktun zaten

9
4
yanıtYanıtla
Cengiz Suyla:

GS aldı başını gidiyor başka nasıl durduracaksınız karalayan Ali Koç un paralı adamları ama 35 MİLYON GS CAMİASI size gereken dersi verecek merak etme yin??

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title