Haberler

Galatasaray, Falcao ile anlaştı! İlk yıl ücretini peşin alacak

Güncelleme:

Galatasaray transfer etmek istediği dünyaca ünlü golcü Falcao ile anlaştı. Yıldız oyuncu bonuslar hariç yıllık ücreti olan 5 milyon euroyu imza attıktan sonra peşin alacak.

Sarı kırmızılı ekip Falcao transferi için ünlü menajer Ahmet Bulut'a yetki vermişti. Kolombiyalı golcüye ise 2+1 senelik ve bonuslarla birlikte yıllık 7 milyon euroluk bir teklifte bulunmuştu.

İLK YIL ÜCRETİ PEŞİN OLACAK

Galatasaray ile yıllık 7 milyon euroluk teklif sonrası anlaştığı belirtilen dünyaca ünlü yıldızın ilk senenin ücreti olan bonuslar hariç 5 milyon euroyu imza sonrasında peşin olarak alacağı öğrenildi.

Galatasaray, Falcao ile anlaştı! İlk yıl ücretini peşin alacak

AHMET BULUT'TAN FALCAO AÇIKLAMASI

Galatasaray'ın Falcao transferi için yetki verdiği Ahmet Bulut, transferle ilgili, "Falcao hakkında şu an konuşmam doğru değil. Transfer için uğraşıyoruz. Falcao sözleşmeli bir oyuncu ve şu anda konuşmam doğru olmaz. Herkesi anlıyorum ama uğraşıyoruz. Transfer 3-5 gün içinde netleşir" ifadelerini kullanışmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Bulut Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (31)

NACİ SÜSLÜ:

Bu finans kanunları bir de fenere mi işliyor, Galatasaray bu parayı nereden bulup verecek. İki gün sonra yine borcumuzu ödeyemiyoruz diye başlayacaklar. Allah tan vergi ödemiyorlar :)

8
26
yanıtYanıtla
12345:

KULÜBÜN TAPUSUNU DA VERİN BARİ. YAPMAYIN YA TARAFTARA SÖZÜMÜ TUTUCAZ DİYE HERŞEY BÖYLE BİR ANDA TEK BİR FUTBOLCUYA VERİLMEZ

6
10
yanıtYanıtla
1907:

Üzerinede Galatasaray Lisesinin tapusunu verin tam olsun. . Bu nedir yaw ?

9
6
yanıtYanıtla
gs:

büyük oyüncülar büyük takımlara gelir sen bilmezsin ve büyük kupalar alır onuda bilmezsiniz

yanıt13
yanıt6
Fena:

Evet gene aglayan kuslar zırlamaya baslamıs ulan patlayın catlayın Falcao gelecek bizim hedef 23 ve sampıyon lar ligi ya sizin kurslar :))

8
4
yanıtYanıtla
mert:

beyin yokki salak salak yorum yapıyorsun ama bütün kuşlar senin için ötüyor

yanıt2
yanıt4
CİNCOn:

SEN TAŞ ATARAK AĞLADIĞINI BELLİ EDİYORSUN ZATEN !!! 2. DİAGNE GELİYoRRRR Ultra KEDİCİKLER

yanıt0
yanıt1
ŞAPKACI:

EĞER DOĞRUYSA VE ANLAŞMA BUYSA VE DAHİ 2 AYDIR BİZ OYALADIĞINIDA DÜŞÜNÜRSEK BU ADAM GALATASARAYDAKİ TÜM DENGELERİ BOZACAK VE Bİ İŞE YARAMAYACAK, YARAYACAĞI RAKİP TAKIMLAR OLACAK. BENCE BU SAATTEN SONRA ALINMAMALI. BİR İŞÇİ PATRONDAN FAZLA MAAŞ ALIYORSA O İŞYERİNDE HUZUR OLMAZ.

5
7
yanıtYanıtla
.:

Futbolun F sinden anlamıyorsun gelmiş burda bişey biliyormuş gibi konuşuyorsun . Ronaldo messi ve avrupadaki daha birçok yıldız oyuncu onmilyonlarca euro maaş alıyor . Takım içersinde huzur olan falan yok . Huzursuz olacak olanlar senin gibi küçük beyinlerdir .

yanıt2
yanıt0
ŞAPKACI:

. SEN TOP DİYE OYNARIM LAN OSSURUK. MESSİ VE RONALDOYLA KIYASLAMAN ZATEN UÇUK BİRŞEY. O TAKIMLAR BARCA -REAL VE JUVENTUS. PEKİ SEN NE ANLIYORSUN?

yanıt0
yanıt0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title