Haberler

Galatasaray, Fair-Play Ödülü Alan Erzurumsporlu Lennart Thy'e Plaket Verdi

Güncelleme:

FIFA tarafından Fair Play Ödülü'ne layık görülen BB Erzurumspor'un Alman futbolcusu Lennart Thy'e Galatasaray plaket verdi. Plaketi Teknik Direktör Fatih Terim takdim etti.

BB Erzurumspor'un Alman futbolcusu Lennart Thy'e geçtiğimiz mart ayında o dönem oynadığı Hollanda takımı VVV Venlo'nun PSV Eindhoven ile karşılaşacağı gün ABD'deki bir hastaya kök hücre bağışında bulunarak hayat vermiş, bu yüzden bir süre takımının antrenmanlarına katılamamıştı. Thy, bu hareketinden dolayı FIFA tarafından Fair Play Ödülü'ne layık görülmüştü.

PLAKETİ FATİH TERİM VERDİ

Türk Telekom Stadyumundaki Galatasaray-BB Erzurumspor maçı öncesinde de sarı-kırmızılı kulüp, Thy'ye bu davranışından dolayı plaket takdim etti. Plaketi, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erzurumspor Kulübü Fatih Terim Galatasaray Lennart Thy Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

KÖYLÜ MURTAZA:

yalakalıktan baska bır sey değil. seneye ge se de kesin.

1
4
yanıtYanıtla
Bos adam:

Tüpçü şimdi ceza verir. Alamana ödül veriyorsunuz bide

0
2
yanıtYanıtla
kralbox:

tipçi artık doğal gazla çalışır :D

0
0
yanıtYanıtla
BJK lı:

TFF nun sözcüsü gs diğer kulüpler çöp

0
0
yanıtYanıtla
Afaroz:

İnsani davranışın takımı olmaz, adam bu ödülü hak etmiş, GS da onurlandırmış, boş verin siz köylü murtaza''yı daha iki kelimeyi bir araya getiremeyen adam ne anlar Fair Play''dan.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title