Haberler

Galatasaray, Manuel Fernandes'i gündemine aldı

Güncelleme:

Ndiaye ve Fernando ile yollarını ayıran Galatasaray, Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sona eren Portekizli orta saha oyuncusu Manuel Fernandes'i gündemine aldı.

Yeni sezona İstanbul'da hazırlanan Galatasaray'da bir yandan da transfer harekatı devam ediyor. Geçen sezon kiralık olarak takıma dahil olan Badou N'Diaye'yi yeni sezonda düşünmeyen, Fernando'yu da Sevilla'ya gönderen sarı-kırmızılılarda orta saha takviyesi için girişimler sürüyor. Sarı-kırmızılı ekipte gündeme gelen son isim ise bir dönem Beşiktaş forması giyen Manuel Fernandes oldu. Transfer döneminde şu ana kadar ağırlığı bonservisi olmayan oyunculara veren sarı-kırmızılılar geçtiğimiz sezon sonunda Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sona eren Portekizli orta saha ile görüşmelere devam ediyor.

3,5 SEZON BEŞİKTAŞ FORMASI GİYDİ

İki tarafın sözleşme şartlarında belli bir mesafe kaydettiği öğrenildi. Kalan detaylarda da anlaşılması halinde ilerleyen günlerde transferin resmiyete dökülmesi bekleniyor. 2010-14 yılları arasında 3.5 sezon Beşiktaş forması giyen Fernandes, gösterdiği performansla beğeni toplasa da özel hayatıyla eleştirilere maruz kalmıştı. 33 yaşındaki Portekizli daha sonra 5 sezon taşıdığı Lokomotiv Moskova formasıyla 2 Rusya Kupası, 1 de lig şampiyonluğu kazanma başarısı göstermişti.

GÖZTEPE'YE PAHALI GELDİ

Öte yandan, Manuel Fernandes için girişimde bulunan tek Türk takımı Galatasaray değil. Gelecek sezon için iddialı bir takım kurmak isteyen Göztepe, tecrübeli oyuncunun menajerleriyle masaya oturdu. Fernandes'i kadrosunda görmek isteyen Başkan Mehmet Sepil, yapılan görüşmelerde oyuncunun istediği yüksek yıllık ücret sonrasında masadan kalktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Manuel Fernandes Galatasaray Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (7)

seyit sarı:

son 5 yılda bjk dan epey yıldız aktı geçti . . . Tabi bunlar dünya starlarıydı fikret ormanın para gözlülüğüne kurban gittiler özlemler kaldı , fernandez , guti , cenk , abubakar , fabri , pepe , talişka , babel vs. . . güel beşiktaşımızı yediler bitirdiler , içini boşalttılar. . . Allaha havale ediyorrum . . . .

3
1
yanıtYanıtla
Tim0135:

Ne kadar moruk varsa saymışsın sanki u21 i dağıtmışlar gibi konuşuyon :)

yanıt3
yanıt1
malabadi:

yakışır cin conlara emre morda var artık gece alemleri adamları çoğalıyor bu takım için faydalı olur yıllardır fenerin düştüğü hale düşerler fenerdede gece alemcisi karı kız ayakçıları yüzünden şampıyonluğu unutmuştu........

2
2
yanıtYanıtla
Oscar:

ALMAYIN BU OYUNCUYU PILI BITMIS BIRINI NE YAPACAKSINIZ. RUSYA LIGINDE IZLEDIM 2 YIL BOYUNCA ISE YARAMAZ.

3
0
yanıtYanıtla
Olcay:

Galatasaray resmen takimi huzur evine cevirmeye ugrasiyor sanirim BU ne ya aldi oyuncular 33.35 yaslarinda yazik yazik

0
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Yeter be şu kertenkele yılan haberi sıktı artık

0
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Yayınlama mnm

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title