Haberler

Enes Ünal, attığı 2 golle Valladolid'in tur atlamasını sağladı

Güncelleme:

Futbolda, İspanya Kral Kupası ikinci turunda, deplasmanda Marbella'yı penaltı atışlarında eleyen Real Valladolid tur atlarken milli futbolcu Enes Ünal, attığı iki golle taraftarların gönlünü kazandı.

Kral Kupası'nda tek maç üzerinden oynanan ikinci turda, 3. Lig takımlarından Marbella ile eşleşen Valladolid, normal süresi 1-1 sona eren karşılaşmayı penaltı atışları sonrasında 5-2 kazandı.

Karşılaşmada ev sahibi takım 39. dakikada Paulo Vitor'un golüyle 1-0 öne geçti. Maçın uzatmalara gitmesini sağlayan Valladolid'in beraberlik golü ise 85. dakikada Enes Ünal'dan geldi.

PENALTIYI DA KAÇIRMADI

Uzatma dakikalarında skorda değişiklik olmayınca turu geçen takım, penaltı atışlarında belirlendi.

Valladolid'de ilk penaltı atışını kullanan Enes, topu ağlara gönderdi. Penaltılarda rakibine karşı 4-1'lik üstünlük sağlayan

Valladolid sahadan 5-2 galip ayrılarak, Kral Kupası'nda üçüncü tura çıktı.

SON İKİ MAÇTA 4 GOL

Valladolid'de iyi bir grafik yakalayan Enes, takımının son iki maçında 4 gol attı.

Milli futbolcu, ligin 19. haftasında, 3 Ocak'ta oynadıkları ve 2-2 berabere kaldıkları Leganes maçında da takımının iki golünü atarak öne çıkmıştı.

Kaynak: AA / Spor

Valladolid Haberler

500

Yorumlar (12)

serkan:

haber veriyorsunuz güzel ama video da gool yok enes ünalın fragman tanıtım videosu var bu nasıl haber oluyor haa amaç sekmede açıp bakmaksa bu haber sayılmıyor çok yazık.

12
0
yanıtYanıtla
Kavecci:

Enesi milli takimda neden oynatmiyorlar anlam veremiyorum.. yasi genc, oynat ki daha da iyi olsun.. nasil bir kafa yasiyor bu antrenorler anlamak mumkun degil

6
0
yanıtYanıtla
ESKİ PROFESYONEL:

Milli olacak kapasitede değil. Yedek belki olabilir.

yanıt0
yanıt1
Gubu:

Enes milli takımın golcüsü olacak kapasitede.

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

hep abarttığınız için futbola bu kadar boşa para harcanıyor

6
0
yanıtYanıtla
bruksel:

ispanya ardayida hep konusurdu , , , , , , , ,

2
1
yanıtYanıtla
-AKSARAY''lı :

TÜRK futbolu boş değil arkadaşlar sadece bizde her şey çok başka yerlere çekiliyor. mesela bizde derbiler başlamadan haftalar önce konuşulmaya başlanıyor derbi oynanıyor bitiyor ondan sonra da haftalarca yine konuşuluyor. FENERBAHÇE taraftarıyım ama bi galatasaray maçı oynandı mı yensin yenilsin bende o maç orada bitiyor. TÜRKİYE''min o kadar çok sorunu var ki futbolla sporla insanlar o sorunlarını bi nebze olsun atmaya çalışırken futbol da spor da sorun üzerine sorun eklettiriyor bu sefer.

2
0
yanıtYanıtla
Kemal Kılıç:

Alkışlıyorum efendim

1
0
yanıtYanıtla
Cimbomlu:

Cimboma gelmeli!

0
0
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Marbella sanırım ispanya 3. lig takımı. Herkez konuşur bu büyük başarıyı Penaltıdan gol atmış

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title