Haberler

FETÖ'cü Enes Kanter'e Büyük Tepki!

Güncelleme:

Türk taraftarlar, Denver Nuggets-Portland maçında FETÖ'cü Enes Kanter'e büyük tepki gösterdi. Taraftarlar, "Türkiye'ye dön... Ama dönemezsin ki" şeklinde tezahüratlar yaptı.

NBA Batı Konferansı yarı final serisi ikinci maçında Denver Nuggets ile Portland karşı karşıya geldi. Portland Trail Blazers forması giyen FETÖ'cü Enes Kanter'e Amerika'da yaşayan basketbolseverler de tepki göstermeye başladı. Denver Nuggets basketbolcusu Jamal Murry, Enes Kanter'in kışkırtıcı hareketlerine tepki gösterdi.

FETÖ'cü Enes Kanter'e Büyük Tepki!

"ENES KANTER BERBATSIN"

Maçın son bölümünde fiziksel tartışma da yaşandı. Kanter, daha sonra hakem tarafından cezalandırıldı. Maç içerisindeki hareketleriyle rakip taraftarları kışkırtan FETÖ'cü Enes Kanter'e tribünlerden maç boyu tepki yağdı. Bazı taraftarlar FETÖ'cüye "Enes Kanter berbatsın. Türkiye'ye dön... Ama dönemezsin ki!" şeklinde tepki gösterdi.

(CNN Türk)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Denver Nuggets Portland Haberler

500

Yorumlar (9)

Haydaaa:

Kiralık 2 taraftar... :)) halinize gülüyorum

7
20
yanıtYanıtla
trakyalı:

türkiye ye dön ama dönemezsin ki. . ne manidar bir slogan. . vatansızsın manasına gelir. . Allah kimseyi vatansız bırakmasın. . soysuzlar hariç.

yanıt4
yanıt1
Damian:

zamanında Cem Karaca''ya ülkene dönemezsin diyorlardı. O da dönünce şarkı yazmıştı. ''Döndüm işte oh be'' enes maçı kurtardı siz neyin derdindesiniz.

yanıt0
yanıt0
vtndş:

dönsene enes. bişey deniycez :))))

18
8
yanıtYanıtla
ASLI:

ADAM GİBİ HABER YAPIN. BUNU YAPAN ÇOK AZ BİR TARAFTARDI OYUNCULAR VE TÜM NBA TARAFINDAN KINANDILAR.

12
12
yanıtYanıtla
LÜTFÜ:

AZDA OLSA YÜREKLİ TARAFTARLARMIŞ HELAL OLSUN HEPSİNE. . .

yanıt11
yanıt8
GÖKTÜRK:

TERÖRİST FETÖ ÖRGÜTÜ MENSUBU BASKETÇİ ENES GELDE GÖR BAŞINA GELECEKLERİ.VATANHAİNİ AJAN ŞEREFSİZ FETÖ VE KÖPEKLERİ CEHENNEME GİDİN

16
7
yanıtYanıtla
ANTEPLİ VATANDAŞ:

BERBATSIN ENES ! TÜRKİYE''YE DÖN AMA DÖNEMEZSİN Kİ. . . !!! HELE BİR GEL GEL GELDE BAK NE DİYECEKLER SANA :)

13
6
yanıtYanıtla
Kürşat:

Bu tezahüratı çokmu düşündünüz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title