Haberler

Fenerbahçeli taraftarlar Samandıra'da takım otobüsüne saldırdı!

Güncelleme:

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray'a 3-1'lik skorla mağlup olan Fenerbahçe'de sarı lacivertli taraftarlar Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde başkan Ali Koç ve teknik direktör Ersun Yanal aleyhine tezahüratlarda bulundu. Taraftarlar ayrıca takım otobüsüne de yabancı madde yağdırdı.

20 yılı aşkın bir süre sonra gelen Galatasaray mağlubiyeti sonrasında öfkesine hakim olamayan sarı lacivertli taraftarlar, Ali Koç ve Ersun Yanal'ı istifaya davet ederek tepkilerini gösterdiler.

Stadyum dışındaki tepkilerin yanı sıra Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde tepkiler devam etti. Yaklaşık 200 Fenerbahçe taraftarı Can Bartu Tesislerinde sarı lacivertli kafileyi beklerken çevik kuvvet ekipleri de tesis çevresinde güvenlik önlemleri aldı.

Fenerbahçeli taraftarlar Samandıra'da takım otobüsüne saldırdı!

6 çevik kuvvet otobüsü ve 2 toma ile tesis çevresinde güvenlik önlemleri alınırken sarı lacivertli taraftarlar 'Ali Koç istifa', 'Ararım, sorarım, ararım seni her yerde, ararım ıssız gecelerde Ali Koç nerede', 'Ersun Yanal istifa' sloganları attı.

TAKIM OTOBÜSÜNE TAŞLI SALDIRI

Takım otobüsü tesislere yaklaştığında ise protestolar arttı ve taraftarlar yabancı madde yağdırdı. Tesislerin kapısının önünde takım otobüsüne taş ve şişe gibi sert cisimler yağdıran taraftarlar sert tepki gösterdiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Can Bartu Tesisleri Can Bartu Samandıra Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (65)

AGLAMA FENEV AGLAMAAA:

HAHAHAHA AGLAMA FENEVVVV AGLAMA

60
23
yanıtYanıtla
Fanatik Fenerli:

Şikeci cimbom :)

yanıt1
yanıt10
lütfen futbolu savaşa çevirmeyin:

21 yıldır yenerken iyi de yenilince mi kötü oldu, taraftarın yaptığı da nankörlük, kötü gidişat sinir bozuyor olabilir ama biz futbolu spor olarak görmeyip düşmanla savaşıyormuş gibi görürsek bu sadece taraftara zarar verir, futbolcular maçtan sonra belki biraz üzülürler sonra rakip takım arkadaşlarıyla güle oynaya zaman geçirirler, bize ne oluyor, sonuçta galatasarayla oynanıyor, kaybetmek normal, mahşere kadar fener yenecek değilya, ama uzun kötü gidiş hiç normal değil o başka

58
5
yanıtYanıtla
Fatih:

Ali koç vizyonu :-))

yanıt1
yanıt0
Fb.:

21 Yıldır yeniyor değil. Beraberlikler de mi sayıyorsunuz.

yanıt2
yanıt0
21.yıl:

güzel ifade etmişsin ama fener taraftarı kime saldıracağını bilir. . . ali koç sanki yenilelim diye uğraştı ben fenerliyim takım kötü beşiktaş trabzon derbisi futbol keyfi verdi biz duraklamalardan bişey anlamadık

yanıt9
yanıt9
Fb.:

21 Yıldır yeniyor değil, beraberlikleri de mı sayıyorsunuz.

yanıt5
yanıt0
Futbolsever:

21 yıldır ''yenerken'' doğru bir ifade değil, 21 yıldır ''yenilmiyordu'' dersek daha doğru olur çok fazla da beraberlik var, 21 yıldır her maçı kazanmıyor Fenerbahçe.

yanıt14
yanıt4
Can:

Kendi Otobüslerine saldirmaya aliskin bunlar

41
16
yanıtYanıtla
ugur61ts:

Beter olsun fener trabzon sporla uğraşmaktan cimbomu unutan fenerin son hali bu işteee

27
13
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title