Haberler

Fenerbahçeli Şener Özbayraklı Galatasaray'a İmza Atıyor

Güncelleme:

Sezon sonu Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan sağ kanat oyuncusu Şener Özbayraklı'nın Galatasaray'a imza atacağı öğrenildi.

Gelecek sezonun kadro mühendisliğine şimdiden başlayan ve sağ bekte Mariano-Linnes tercihlerini gözden geçiren Fatih Terim, Brezilyalı futbolcuyla yollarını ayırmayı planlıyor.

ŞENER - LİNNES İKİLİSİ GALATASARAY'IN SAĞ BEKLERİ OLACAK

Akşam'da yer alan habere göre; 2 yıldır Galatasaray'da top koşturan ve oynadığı futbolla tatminkar bir performans ortaya koyan Mariano'nun 33 yaşında olması Fatih Terim'i B planına doğru iterken, başarılı teknik adamın önümüzdeki sezon sağ beki Linnes- Şener Özbayraklı ikilisine emanet edeceği ortaya çıktı. Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Şener'in Galatasaray'da oynayacağı belli olurken, milli futbolcunun alternatifi olarak yine Linnes'in düşünüldüğü öğrenildi. Ersun Yanal'ın forma şansı vermediği ve sarı lacivertli kulüple bağlarını koparan 29 yaşındaki futbolcunun lig biter bitmez sarı kırmızılı formayı giyeceği ifade edildi.

Fenerbahçeli Şener Özbayraklı Galatasaray'a İmza Atıyor

Galatasaray ile sözleşmesi 2019-2020 sezonunda sona erecek olan Mariano kulüpten yıllık 2,3 milyon euro kazanıyordu. Oyuncunun ülkesine dönme ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şener Özbayraklı Galatasaray Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (13)

KSK li MESUT:

Eğer doğru haber ise yılın transferi olur...

3
6
yanıtYanıtla
HEMŞİNLİİİİ:

MESUT BİZİM de transferimiz vara takıldı. . . hala dönmedi acaba diyorum. yaylaya mı çıktı ne. . .

yanıt0
yanıt1
GS:

:)))))))))) Fenevde olmasa :)))))))

3
5
yanıtYanıtla
cimbom galatasaray pendik:

FENER BAHÇE GİBİ ÇÖPLÜK DEĞİL GALATASARAY kümede kalmak için çırpınan bir takımın futbolcusu büyük takımlarda oynayamaz biz serdar azizi gönderdik kurtarsın feneri diye

4
4
yanıtYanıtla
ERKEK AMA PARASIZ ERKEK ERKEK Mİ:

Piyasa yapıp fiyat arttırma çabası, numara bunlar yemezler. Ben süper lig takım başkanı olsam bedava deseler almam. Satamazsın karsız yatırım. 18 yaşında genç oynat daha iyi.

4
1
yanıtYanıtla
bombastic:

şener fener kalsın orda ismi bile kafiyeli bize lazım değil

3
2
yanıtYanıtla
:

BİZ FENERBAHÇE DEĞİLİZ O YÜZDENDE TÜRKİYENİN EN BAŞARILI KULÜBÜYÜZ . FENERBAHÇE TARAFTARI SERDAR AZİZ TOLGA CİĞERCİ TOLGAY ASLAN GELİNCE SEVİNİR AMA BİZ ŞENER GELİRSE DİREK SAHAYA ÇIKAR ÇIKMAZ ISLIKLARIZ . BİZ KİM NEYİ HAK EDİYORSA ONU SÖYLERİZ .

2
3
yanıtYanıtla
,,.:

HADİLEN SEN KİMSİN SEN BENİ ONA SÖYLE SENİN HÜKMÜN GECMİYOR GS DE

yanıt3
yanıt0
kim:

çok mu lazımdı

4
0
yanıtYanıtla
böylesi:

taksi parasınıda verelim hemen kendimiz elden teslim edelim.

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title