Haberler

Fenerbahçe'yi Bekleyen Avrupa'dan Men Tehlikesi

Fenerbahçe'nin mali şartları düzeltmek ve yeni sezon öncesi transfer için kaynak yaratma amacıyla başlattığı Fener Ol'dan ciddi bir miktar elde ettiği fakat toplanan paranın 60 milyon Euro hedefinden bir hayli uzak olduğu iddia edildi.

'Fener Ol'da toplanan paranın Mayıs ayı sonunda hedeflenen 60 milyon Euro civarında olamayacağını belirtildi. " Fenerbahçe'yi çok zor bir yıl beklediği" iddia edildi.

"60 MİLYON EURO ZARAR BU AY SONUNA KADAR KARŞILANAMAZ"

Akşam'da yer alan iddiaya göre; "Tüm takımların olduğu gibi Fenerbahçe de mali açıdan çok zor durumda. Hedeflenen 60 milyon Euro Mayıs ayı sonuna kadar bulunamayacak görünüyor. UEFA ile yapılan anlaşma gereği bir men cezası gelebilir." ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'nin men cezası ile karşı karşıya olduğunu belirterek "Şu ana kadar ciddi bir para toplandı fakat bu ay sonuna kadar 60 milyon euro zarar karşılanamaz.

Muhtemel bir ceza kapıda. Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarına katılması şart ve bunun için de en yakın hedef Galatasaray'ın Türkiye Kupası şampiyonluğu sonrası 5'incilik hedefi. Fakat bu da çok kolay görünmüyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (61)

VAN PERSİE:

ne oldu ali koç ağlıyormusun zuhahuhahu

21
2
yanıtYanıtla
Yorum:

Bizim sayemizde futbolcular milyonluk arabalar Ultra Lüks Evlerde yaşıyor.. Çocukları Süper Kolejlerde okuyor..Hesaplarında milyon dokarlar var..Bakıcıları var..Süper bir hayat yaşıyorlar.. Mesleği ne : FUTBOLCU .. Utanmadan birde FENER OL Diye bir kampanya başlattılar.. İnsanları daha iyi sömürmek donuna kadar almak için.. Diğer Kulüplerde aynı .. Türk Halkı çok saf mı acaba..Asgari ücret maaşla geçinip yardım yapmaya çalışan zavallılar..Ali Başkan çok yaşa Fenerbahçe çok yaşa..)))

22
0
yanıtYanıtla
RZGR:

DOĞRU SÖZE DİYECEK YOK

yanıt5
yanıt0
Ne diyim artık:

Aliiii paralar nerde kendi şirketine mi kaydırdın toplanan o kadar parayı, ama isabetli oldu ramazan geldi fenerliler fitre ve zekatınızı da kulübe bağışlayabilirsiniz (Yalnız Zekeriya beyaza sorun)

19
1
yanıtYanıtla
Stoptheilnesss:

Artik şike yapamıyor, mafyadan gelen para da yok. . . hadi canım kümeye. . . GS ve BJKda umarım arkanızdan gelir. . .

5
15
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ya sanki bu sene avrupaya gidecekler de zuhahah

17
2
yanıtYanıtla
gs:

fakirlerrrrrrrrrr. :)

15
3
yanıtYanıtla
GEZİCİ VE İMAMOĞLUNDAN YARDIM İSTE:

ALİ KOÇ , GEZİCİLER, İMAMOĞLU VE CHP DEN PARA İSTESENE, MADEM ONLARI SEVİYORSUN.

18
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH NE KADAR İYİ OLMUŞ FENEVEEEEE

15
2
yanıtYanıtla
Fenerli Engin:

Küme düşmemeye oynayan takımlarda avrupaya katılabiliyormuymuş :S

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title