Haberler

Fenerbahçe'ye Zapata'dan kötü haber geldi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin gelecek sezon için savunma bölgesine düşündüğü Milanlı oyuncu Zapata'nın Genoa ile 2 yıllık sözleşme imzalamaya yakın olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'nin stoper adayları arasında yer alan Cristian Zapata'nın yeni takımını duyuruldu.

Sky Italia'da yer alan habere göre; Milan ile sözleşmesi biten Cristian Zapata, Serie A ekibi Genoa ile 2 yıllık sözleşme imzalamaya yakın.

Fenerbahçe'ye Zapata'dan kötü haber geldi

2-3 YILLIK SÖZLEŞME İSTİYOR

Akşam'da yer alan habere göre; Zapata'nın menajeri Cordoba geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Zapata şu anda Copa America'ya konsantre oldu ve şu anda tek hedefi bu. Bazı kulüplerle görüşüyoruz ancak konsantrasyonunu bozmak istemiyoruz. Umarım 2-3 yıl daha oynayabileceği bir kulüp bulacak ve önemli şeyler için savaşacak" ifadelerini kullanmıştı.

Milan ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki stoper, Kolombiya Milli Takımı ile 56 maça çıktı. Zapata, Milan'da 5 sezonda 148 maçta oynadı ve 5 golle de skor katkısı yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Milan Haberler

500

Yorumlar (3)

mejnun:

Fenerbahçe Tarihinde olabilecek en kötü başkan tarafından yönetilmekte yanlızca futbol değil basketboldada hüsranı yaşattı gelecek sezon çok daha kötü olacak çoluğun çocuğun sözüyle aykutu harcadılar ayrıca futbolcu olarak kim alınırsa alınsın ersun yenaldan birşey olmazzz bunu bu sozon birkez daha göreceğiz bu taraftar aziz yıldırımı çok arar.

3
1
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

hep nerede 32-33- yaslarinda oyuncular var onlara talipler :))) eee para yok ne yapsin ali koc belese ne bulursa alacak artik :)) yildiz diye yutturmaya calisacak :D

3
0
yanıtYanıtla
fen al:

kaçan bir sey yok bedavaya birsürü zapyatas var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title