Haberler

Fenerbahçe'ye Jailson Piyangosu!

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın gelmesi sonrası fazla şans bulamayan Jailson'a Suudi takımlarından teklif var.

Ersun Yanal'ın gelişinden sonra ilk onbirde şans bulmakta zorlanan Jailson'a talip var.

Takvim'de yer alan habere göre; Sezon başında Giulano ve Josef de Souza'yı transfer eden Suudi ekiplerinin, şimdi de Brezilyalı ön libero için teklif yaptığı iddia edildi. Önerilen rakamın 6 milyon euro civarında olduğu belirtiliyor.

Fenerbahçe, sezon başında Gremio'dan aldığı sambacı için 4 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. 23 yaşında olan Jailson, sarı-lacivertli forma ile bu sezon toplam 22 resmi maça çıktı. Sambacı 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Josef de Souza Ersun Yanal Fenerbahçe Jailson Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (16)

Edo:

Beşiktaş alsa şu adamı, fenerde çürüyor. . .

3
4
yanıtYanıtla
FENNNEVVV ESiTTiR CÖKÜSSSSS:

SATIN GiTSiN HAUMUNAAA GOYYYiM SATINDA FENEV Tv ACILSIN PARA YOK PARA AZiZ DE YETERRR ARTIK Bi GEL ARTIK SiKE MiKE AL MACLARI KUPALARI MiLYON PARALAR GELSiN ARTIK ESKi GüNLERi öZLEDiK YAW

4
2
yanıtYanıtla
yazık:

ersun yalanın bu adam la ilgili sıkıntısı ne anlamadım iyi TD futbolcu ile zıtlaşmaz futbolcuyu kazanır ama ersun yalan bu adamı harcayacak görünen o mehmet topaldan bin kat iyidir bu adam

6
0
yanıtYanıtla
GHRH:

AZ EN AZ 10

5
0
yanıtYanıtla
tursucu-ali-comali:

essun yanalda ali kocda defolsun gitsinler

1
3
yanıtYanıtla
Şafak fenevbahciyakis:

Aydın seninki de mi açıyor vah vah ben ne yaptım size fazla öteye itelemisim ezikler sizi

2
2
yanıtYanıtla
Aydın:

Sen vasıfsız ve terbiyesiz bir varlıksın şuandan itibaren senin seviyene inmeyeceğim.

yanıt2
yanıt1
Şafak fenevbahciyakis:

Şapkaci size az bile itelemis ezikler sizi

2
1
yanıtYanıtla
Şafak fenevbahciyakis:

Ezik fare ye benziyor

2
1
yanıtYanıtla
Şafak fenevbahciyakis:

Lanetlenmis inin bunun çocuğu ne benziyir

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title