Haberler

Fenerbahçe, Simone Zaza'yı Gündemine Aldı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin golcü transferinde yol haritası yavaş yavaş şekilleniyor. Öne çıkan isimler arasında Torino'nun İtalyan golcüsü Simone Zaza da yer alıyor. 27 yaşındaki yıldız için tüm şartlar zorlanacak.

Golcü konusunda yıllardır sıkıntı yaşayan F.Bahçe, bu sorunu kalıcı şekilde çözmek için kolları sıvadı. Sarı-Lacivertliler'in transfer listesinde bulunan isimler arasında en dikkat çekici olanı Torino'nun İtalyan golcüsü Simone Zaza… Sezon başında Valencia'dan kiralanan ve İtalyan kulübünün performansından memnun olmamasına rağmen 12 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu kullandığı Zaza'yı satmak istediği, F.Bahçe'nin de tüm şartları zorlayacağı aktarıldı.

"SÜPER TRANSFER OLUR"

Zaman zaman İtalya Milli Takımı'na da çağırılan 27 yaşındaki santrfor için 10 milyon euro civarında bir bonservis bedelini gözden çıkaran Ali Koç yönetimi, "Fener Ol!" isimli kampanyadan elde edilecek geliri bu transferde kullanmayı planlıyor. Sportif direktör Damien Comolli'nin futbolcu ve ailesiyle yakından tanıştığı, sezon sonuna doğru Torino kulübüyle de masaya oturarak bu transferi bitirmeye çalışacağı belirtildi. Zaza için Yanal'ın "süper transfer olur" dediği gelen haberler arasında.

(Güneş)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Torino Zaza Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
500

Yorumlar (11)

fenerlihalit:

bir kurus bile islemez bu baskana. . . kimse kusura bakmasin )

4
2
yanıtYanıtla
Adanalı:

Bu takıma guiza bile geri dönmez artık :)) iflas etti borç batağında ceza gelecek Avrupadan ve küme düşer belki :)

2
2
yanıtYanıtla
FBLi:

cöpleri almaya devaammm.

4
0
yanıtYanıtla
xD:

fener ol kampanyasında önce 65 m avroyu toplasınlar arta kalırsa isterse messiyi alsınlar

3
0
yanıtYanıtla
TAMAM:

TAMAM

yanıt0
yanıt0
Demedi deme İbrahim:

Her gün uydurma bir haber bakalım yarın kimi alıyoruz İbo

2
0
yanıtYanıtla
TÜRBÜN.....:

PARALARI BATIRAN BAŞKANLAR CEBİNDEN VERSİN TAKIMI BU HALE GETİREN TARAFTARMI?

2
0
yanıtYanıtla
zaza:

KURTLAR VADİSİNDEKİ ZAZA DAYI MI :D:D:D

0
2
yanıtYanıtla
O boqqq:

1 futbolcu için mi kampanya yapıyorsunuz yıldız istemiyoruz şu comolli momolli ne haltsa gitsin dolassin futbolcu izlesin Güney Amerika falan alt ligleri izlesin ucuza kumaşı olan futbolcu alsın yoksa bana da para ver bende buluyum sana futbolcu Maç istatistiklerinden !!!

1
0
yanıtYanıtla
misafir:

2 tane stoper var zaten. alt yapıdan U 21 den takviye edin. 625 milyon avroyu nasıl kapatacaksınız.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title