Haberler

Fenerbahçe'nin yeni transferi Adil Rami, yenilgi sonrası eğlenmeye gitmesiyle tepki çekti

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yeni transferi Adil Rami, Antalyaspor yenilgisi sonrası sunucu, moda tasarımcısı ve model Hofit Golan ile eğlendiği videoyu Instagram hesabından yayınladı. Rami tepkiler sonrası videoları sosyal medya hesabından kaldırdı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Adil Rami, Antalyaspor yenilgisi sonrası sarışın güzel Hofit Golan ile eğlendiği anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Adil Rami, yenilgi sonrası eğlenmeye gitmesiyle tepki çektiAdil Rami

"YETER BIKTIK"

Instagram hesabının hikaye bölümünden model Hofit Golan samimi şekilde eğlendiği video yayınlayan Adil Rami tepkiler sonrası videoyu sosyal medya hesabından kaldırdı. Bir sosyal medya kullanıcısı konuyla ilgili, "İş ahlakı olmayan futbolcuyu artık getirmeyin Fenerbahçe'ye yeter bıktık." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Adil Rami, yenilgi sonrası eğlenmeye gitmesiyle tepki çekti

HOFİT GOLAN KİMDİR?

Ailesi hakkında çok da fazla sır vermeyen Golan, İsrail doğumlu. Ama aerodinamik mühendisi olduğunu söylediği babasının işi nedeniyle yıllar önce aile Kanada'ya taşındı. Golan'ın annesi ise eski bir deniz kuvvetleri askeri. Ancak artık Toronto'da kendine ait bir sağlık ve güzellik enstitüsü var. Hofit Golan'ın pilot olan bir erkek Ailesiyle birlikte Kanada'ya taşındığı ilk yıllarda kendini bulunduğu ortama yabancı hisseden Golan, 14 yaşında dansa ilgi duymaya başladı. Daha sonra katıldığı ve TV'de yayınlanan bir dans şovuyla dikkat çekti. Bu sayede Madonna, Janet Jackson gibi ünlülerle tanışma fırsatı bulan Golan, böylece kariyerini de yavaş yavaş oluşturmaya başladı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Adil Rami, yenilgi sonrası eğlenmeye gitmesiyle tepki çekti

20 yaşına geldiğinde Miami'ye taşınan Hofit Golan, Fashion TV için çalışmaya başladı. Ondan sonra da tasarımcılığa yöneldi. Kendini TV sunucusu, moda tasarımcısı gibi sıfatlarla tanıtsa da asıl şöhretini katıldığı önemli festivallerdeki kırmızı halı görüntülerine borçlu büyük ölçüde. Tasarımcılığın yanı sıra Almanya'da bir güzellik kliniğinin de sahibi. Bütün bunların dışında AmfAR başta olmak üzere birçok yardım kuruluşu için çalışmalar da yapıyor.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Adil Rami, yenilgi sonrası eğlenmeye gitmesiyle tepki çektiHofit Golan

Fenerbahçe'nin yeni transferi Adil Rami, yenilgi sonrası eğlenmeye gitmesiyle tepki çekti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Hofit Golan Fenerbahçe Instagram Haberler

500

Yorumlar (33)

The flawless:

Yakışır fxbahçe ye böyle bir topçu ??

5
2
yanıtYanıtla
...:

diğerleri sanki evde oturup ağladı te Allam yaaa

5
0
yanıtYanıtla
umit0638:

adam kazanmış çatır çatır yiyor! götürdüğü hatuna bak helal olsun, bizde o para olsa ne yapacağımızı şaşırırız. .

3
1
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

olabilir erkek değilmi yani

1
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

yenilmek adamların umrundamı

4
0
yanıtYanıtla
Harbiden:

Neyapacaktı kendini evemi kapatacaktı sanane size ne adam eğlenir gezer yer içer kime ne anca türkiyede olur böyle bir tepki verenler çok başarılıda hayatda kime ne istediğini yapar dangalaklar

yanıt2
yanıt1
Ben olsam ben de yaparım aynısını....:

Napcak evde oturup ağlıycak mı? Adamın fıstık gibi karısı evde oturtur mu hiç. Yengeyi de almış gecelere akmış. . . . Siz de para yok kahve köşelerinde 20 liraya oturup maç izliyorsunuz. Kaybedince de tatava yap. Paranız yok olum sizin paranız taraftar ayağına halâ da büyük kulüpler tarafından söğüşleniyorsunuz. . . .

1
2
yanıtYanıtla
Futbolbol:

Bunun gibisinin yanında üzgün kalamazsın, kadın yaşam pınarı gibi.

2
1
yanıtYanıtla
özgür aksa:

israilliyi getirip para yedirirsen olacağı buydu fenerbahçem. filistine yardım et o parayla bu dallama eksik kalsın.

2
1
yanıtYanıtla
ASLI:

HAYAT KISA PARAN VARSA TABİKİ GEZİP İÇİP EĞLENECEKSİN.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title