Haberler

Fenerbahçe'nin, Kolarov, Konoplyanka ve Ndiaye transferlerini önümüzdeki hafta açıklaması bekleniyor

Max Kruse, Emre Belözoğlu ve Garry Rodrigues gibi bomba transferlere imza atan Fenerbahçe, hız kesmiyor. Sarı-lacivertli takımın önümüzdeki hafta Kolarov, Konoplyanka ve Badou Ndiaye transferlerini açıklaması bekleniyor.

Spor Toto Süper Ligde yeni sezon öncesinde tüm planlarını zirve üzerine yapan Fenerbahçe, bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmek için hız kesmiyor. Son olarak Garry Rodrigues'i renklerine bağlayan sarı-lacivertliler, diğer 3 ismin transferi konusunda da sona yaklaştı.

Fenerbahçe'nin, Kolarov, Konoplyanka ve Ndiaye transferlerini önümüzdeki hafta açıklaması bekleniyorYevhen Konoplyanka

Almanya Bundesliga ekibi Schalke 04'le yolllarını ayırmaya hazırlanan Yevhen Konoplyanka, İtalya Serie A ekibi Roma'nın Sırp sol beki Aleksandar Kolarov ve Stoke City'nin Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye için girişimlerini sürdüren yönetimin yeni haftada bu 3 ismi de duyurması bekleniyor.

TARAFTARLAR MESAJ YAĞDIRIYOR

3 oyuncuyla da menajerleri aracılığıyla el sıkışan Sarı-Lacivertliler, futbolcuların kulüpleriyle görüşmelerde de sona yaklaştı. Resmi temasların tamamlanmasının ardından 3 futbolcunun da 'Çubuklu'yu giymesi planlanıyor. Fenerbahçe taraftarının da sonuçlanmasını merakla beklediği transferlerin, 19 Temmuz'daki Bursaspor karşılaşmasında tribünde olması amaçlanıyor. Transfer konusunda üstlerine düşen görevi yapan sarı-lacivertli futbolseverler, oyuncuların sosyal medya hesaplarına Fenerbahçe mesajları yağdırıyor.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Garry Rodrigues Badou Ndiaye Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (23)

CHE:

En büyük Transfer’de Emre Belezoğlu. Real Bayern alamadı. Yaş kaçtı hatırlayan varmı .

11
29
yanıtYanıtla
ali KOÇ:

Vizyonumuz cimbomun oyuncularını transfer ederek şampiyon olmak rakibimizin sahamızda kaldırdığı kupada payı olan herkesi transfer etmek kulubümüzün kuruluş amaçlarından biri.

7
32
yanıtYanıtla
1907:

Acı varmı acı . .

yanıt7
yanıt2
MELOOO:

hahah acı mı? acıyı en cok siz bilirsiniz:)))))

yanıt6
yanıt1
fb:

cinconlar almıyormu evladım benim

yanıt21
yanıt3
Kenan:

Vizyon oynatmadığımız şeneri adem büyüğü almak soda iç hazımsızlığa iyi gelir

yanıt4
yanıt0
kupa-sahada -kazanilir:

savulun cinconlar kacaniz fener geliyor

27
9
yanıtYanıtla
furüze 01:

cinconlular sizde bizim bırakdıgımız futbolcu gardaşları alıyonuz hayrını görün kısganmayın çalışın sizinde olur ennnnn böyük fener alkışlayın sizler fener geliyor kaçın cinconlularrrrrrrrrrrrrrrrr

20
8
yanıtYanıtla
Kuşları kanatlarını yolan ...:

Ey kuşlar . Siz hala nelerle uğraşıyorsunuz? Bizim yanımızda bir cücesiniz. Kıskanılacak neyiniz var. Sizlere kimler geldi. Ne yaptınız ki ? Neler le avunuyorsunuz. Si en iyisi bizim formalarla maça çıkın belki muradınıza erersiniz. Size arife var ama bayram asla olamayacak. . . .

yanıt1
yanıt1
Ali topu at:

Ali Kocun Vizyonu... Bu yetmez Ardayi da alacam takimin ismini de Galatabahce yapacagim

11
16
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title