Haberler

Fenerbahçe'nin Erol Bulut'a teklif yapmadığı ortaya çıktı

Güncelleme:

Geçen sezon Malatyaspor'u Avrupa'ya götüren, bu sezon da Alanyaspor ile mükemmel bir performans gösteren Erol Bulut'un ismi de Fenerbahçe ile anılıyor.

EROL BULUT'A TEKLİF YOK

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; 45 yaşındaki genç hocaya dün itibariyle sarı-lacivertli yönetimden kimse teklifte bulunmadı.

Bunun nedeni de sezonun bitimine 10 hafta kalmışken çalıştırdığı takım ve hocanın kafasını karıştıran kulüp olmamak.

TAYFUN KORKUT'LA TEMASA GEÇİLMEDİ

Yine Fenerbahçe forması giyen Almanya kökenli bir diğer isim olan Tayfun Korkut ile de henüz temasa geçilmedi. O da Bulut gibi 45 yaşında ve son olarak Stuttgart'ı çalıştırdı. Korkut'un menajeri de kendilerine bir teklif olmadığını açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Fenerbahçe Korkut Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (15)

Adınızı Yazın:

sizce de Yılmaz Vural''ın sırası gelmedi mi hala?

19
1
yanıtYanıtla
kanarya33:

yılmaz vuralı alın da bi alın deneyin beğenmeseniz kendi gider zaten sene sonunda

13
1
yanıtYanıtla
aslan parçası:

erol bulut mu hahahahha gel gel 2 sene de onun batışını izleriz fenerde :)

4
2
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Abdullah avcı hazır. Haber bekliyo lan

2
3
yanıtYanıtla
recep:

bu işleri kaldıracak yürek lazım illada yabancı iyi kariyeri olan bir hoca lazım, takım büyük camia büyük beklentiyi karşılaya bilecek yürekli yabancı bir hoca lazım, hemde çok geç kalınmadan , çünki gerçekten butaraftar artık bunu hakediyor başka yolu yok. hergelen yerli hoca yaşanalardan etkilenerek geliyor , heman başarı bekleniyor oda buşartlarda mümkün değil.

4
1
yanıtYanıtla
Malum Kemal:

Ben olsam Abdullah Avcı ile sözleşme imzalarım

2
2
yanıtYanıtla
Bilirkisi:

Yapmamaniz gereken teksey taraftara kulak vermek .. ersun ersun diye ağlayanlar simdi adama sovuyorlar .. sen getir hocanı basari da basarisizlikta senin olsin ali koç..

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

AYKUT KOCAMAN

3
0
yanıtYanıtla
SOKAKTAKİ FB li 4:

FB gibi büyük camiaların hocası, ya geçmişi ile büyük olmalı yada antrönörlüğünde başarılı olmalı, Aykut KOCAMAN da her ikiside bulunmaktaydı öyle yada böyle, üstelik enzor dönemlerinde bile FB yi kafaya oynatmayı başardı üstelik seyircisiz. Ersun YANAL FB den başka hiçbir yerde başarılı olmadığı gibi Antrönörlüğüde hep tartışıldı, FB deki başarısının sırrı KOCAMAN ın bıraktığı hazır takım ve Sn YILDIRIMIN, Ersun YANAL ı gönderirken söylediği''Bu takımı ben şampiyon yaptım''sözleri ispatlanmış oldu,

3
0
yanıtYanıtla
Diklatör:

YAW HE HE HE GÖRENDE ÇOK AHLAKLI BİR TAKIM SANAR FENERİ..YERSENN

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title