Haberler

Fenerbahçe, Manchester City'nin yıldızı Fernandinho'ya gözünü dikti

Güncelleme:

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği hız kesmeden devam ediyor. Önümüzdeki sezonun kadro yapılanması kapsamında birçok yıldız ile temas halinde olan sarı-lacivertliler transferde büyük oynamaya karar verdi. Önümüzdeki sezonun şampiyon kadrosunu oluşturmak için kolları sıvayan Fenerbahçeli kurmaylar 6 numara transferi için yoğun mesai harcıyor.

GUSTAVO VE KHEDİRA OLMADI

Fenerbahçe'de bu mevki için Gustavo ve Khedira isimleri ön plana çıkmıştı ancak sarı-lacivertlilerin asıl planının farklı olduğu bildirildi. Kanarya, ön libero transferi için Manchester City'nin yıldızı Fernandinho'ya gözünü dikti. Orta sahaya oyununun iki yönünü de oynayabilen, atakları organize edecek üst düzey bir isim arayan Fenerbahçe'de çalışmalar sürüyor. Son gelen haberler gizli hedefin Fernandinho olduğu yönünde.

YERİNE TRANSER YAPTILAR

Manchester City'deki geleceği henüz belli olmayan Brezilyalı yıldız için haber beklendiği belirtilirken Atletico Madrid'den 70 milyon euroya Rodri'yi transfer eden İngiliz ekibinin, Fernandinho'yu bırakması halinde düğmeye basılacağı iddia edildi. Sportif direktör Damien Comolli'nin bu transfer için görüşmeleri bizzat yürüttüğü konuşuluyor.

ALEX, FERNANDİNHO İLE GÖRÜŞTÜ

Hatta Alex de Souza'nın da sambacı ile görüşerek, Fenerbahçe'ye gitmesi yönünde tavsiyede bulunduğu ileri sürüldü. 34 yaşındaki Fernandinho'nun Manchester City ile sözleşmesi önümüzdeki yıl bitecek.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (10)

taraftar:

bu adam gelsin kendimi köprüden atarım o kadar yani

2
1
yanıtYanıtla
RESUL BOZAN:

Nerde 30un üzerinde yaşlı varsa bizim türk takımlarıbalıklama atlıyor. gelecegi düşünen yok günü kurtarmaya çalıştıkları için başarılı olamıyorlar.

3
0
yanıtYanıtla
sali:

sallllllaaaaaaaaaaa

2
0
yanıtYanıtla
ronalado:

ulan bu adam gelirmi hiç fenere

1
0
yanıtYanıtla
canmen:

ise yariyacak bi yani olsa Bize ve Türkiye´ye gelmez. . . .

1
0
yanıtYanıtla
Cem:

Gazoz olmaya geliyor

1
0
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Son kulanma tarihi gelmiş bir futbolcuya dünya para verecekler. . .

0
0
yanıtYanıtla
Ha ha:

Ersun yanal hoca değil sadece güç depolatacak antremanlar yaptırır sonrada sahaya salar.o yüzden hep futbolu bilenlerle oynamayı istiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Sokaktaki FB li:

FB de ön libero fazlalığından geçilmiyor, bu transfer zorlama bi transfer gibi görünüyor, Ozan duruken Emre nin yanında kimse oynayamaz, YANAL aylardır Ozan a yer açabilme adına Jailson, Tolgay gibi oyuncuları stoper, orta saha gibi yerlerde denedi, buda gelirse göreceksiniz stoper oynayacak sırf Ozan oynasın diye

0
0
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

yaw he he salla

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title