Haberler

Fenerbahçe Kongresi'nde "Her şey çok güzel olacak" sesleri

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Olağan Mali Genel Kurulu Toplantısında konuşan Divan Kurulu Üyesi Kemal Şahin Talan, konuşmasını "Her şey çok güzel olacak" sözüyle bitirdi.

Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Mali Genel Kurulu Toplantısı Ülker Stadında gerçekleştirildi. 30 Divan Kurulu Üyesi kongrede konuşma fırsatı buldu.

"BURASI FENERBAHÇE CUMHURİYETİ HERKES HADDİNİ BİLECEK"

Genel Kurulda konuşan Divan Kurulu Üyesi Kemal Şahin Talan, "Kulübümüze borcundan dolayı kimse haciz koyamaz, esir alamaz. Burası Fenerbahçe Cumhuriyeti herkes haddini bilecek. Gelecek hafta Ekrem İmamoğlu'na oy verip her şeyi daha da güzel yapacağız. Her şey çok güzel olacak." dedi.

Fenerbahçe Kongresi'nde 'Her şey çok güzel olacak' sesleriKemal Şahin Talan

ÜYELER, TALAN'I ALKIŞLADI

"Her şey çok güzel olacak" sözleri sonrası üyeler Talan'ı alkışlarken sosyal medyada ise bazı taraftarlar Talan'ın bu konuşmasını eleştirdi. Ayrıca Divan Kurulu Üyesi Kaya Enişte de konuşmasını, "Her şey güzel olacak, her şey güzel olacak, her şey güzel olacak." sözleriyle sonlandırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kemal Şahin Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (48)

ismail66:

nerdesin AZIZ Baskan bak senden sonra ne halde FB cakalar bahcesi oldu senin kulub

14
0
yanıtYanıtla
-AKSARAY''lı :

sen de haddini bil Kemal TALAN. ben fanatik FENERBAHÇE''liyim ve siyaset yapan bir Divan Kurulu üyesi görmek istemiyorum. Sanane ekrem imamoğlundan sana ne binali yıldırımdan. sadece İstanbulda Fenerbahçeli yok Türkiyenin her yerinde var

13
0
yanıtYanıtla
çal mehteri, titret yönetimi:

burdan yazmakla seni kimse duymaz protestolarla kulübü ve yönetimi sıkıştırın geri adım attırın açıklama yapmaya zorlayın meydanı hain zihniyetli çapulcu sürüsüne bırakmayın

yanıt5
yanıt0
Avcı çakıcı:

Yav borç gırtlağınızı delip geçmiş, dilenmeye başlamışsınız, hala fırıldak üstüne fırıldak peşindesiniz. Sizin için herşey daha beter olacak.

11
2
yanıtYanıtla
siyaset sizin neyinize:

spora siyaset karıştırmayın yeterince türk futbolu kirlendi güya ekrem imamoğlunu destekliyor ama fenerbahceye şike kumpası kuruluduğunda tv kanalına katılıp kumpası destekleyenlerden birininde ekrem imamoğlu olduğunu unutuyorlar sporunuzla ugrasın fenerbahceyi daha guzel yerlere getirmek için ugrasın bu sezon gecen sezon gıbı olursa taraftar hersey cok güzel olacağı gösterir.

9
3
yanıtYanıtla
fanatik:

Fenerbahçeyi bitirdiniz sıra siyasetemi geldi adam gibi işinizi yapın yada defolun Fenerbahçe gibi şerefli külüp üzerinden pirim yapmaya çalışmayın

12
0
yanıtYanıtla
SUPERALİ:

Herşey çok güzel olacak dediniz haziranın ortasında her yeri sel götürüyor abdestsizler.

8
3
yanıtYanıtla
SPORA SİYASET KARIŞTIRMAYIN:

SİYASETİ SPORA KARIŞTIRMAYIN. BİRAZ EFENDİ OLUN.

10
1
yanıtYanıtla
ADALETSİZ DÜNYA:

anlamadım imamoğlu kazanırsa cezamı yemiycekler yani gülünç. SAÇMA

9
2
yanıtYanıtla
MSS:

spor siyaset bir arada olmaz, siz önce fenerbahçeyi hayatı boyunca yaşamadığı küme düşme durumuna getirdiniz, onun hesabını verin, bunu örtpas etmek için konuyu değiştirmeyin. kimse size böyle büyük bir takımı siyasete sokup bitirme yetkisi vermiyor. siyaset yapacaksanız, siyasi partiye gidip orada konuşun. biz takımda siyaset istemiyoruz Nerede bu diğer yetkililer.

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title