Haberler

Fenerbahçe-Galatasaray U21 Derbisinde Yumruklu Kavga Çıktı

Güncelleme:

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanan U21 Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde kavga çıktı.

U21 Ligi'nin 28. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi golsüz eşitlikle sona ererken, mücadele bitimiyle iki takım oyuncuları birbirlerine girdi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanan mücadelenin bitiş dakikalarında büyük bir kavga yaşandı.

Mücadelenin 90+4. dakikasında Fenerbahçe U21 takımı, Burak ile attığı gol verilmeyince hakem Mete Aylıoğlu'na büyük tepki gösterdi. Bu sırada Galatasaraylı futbolcular, endirekt serbest vuruş ile oyuna devam etmek istedi. Hakeme çok yoğun itirazlarda bulunan Fenerbahçeli futbolcular, oyna devam etmek isteyen Galatasaraylı oyunculara da sert tepki gösterdi.

Fenerbahçe-Galatasaray U21 Derbisinde Yumruklu Kavga Çıktı

Orta sahadaki taç pozisyonu sırasında da kavga çıktı. Oyuncular arasında yumrukların atıldığı görüldü. Teknik heyetler araya girerek olayları önlemeye çalıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Fenerbahçe kavga Haberler

500

Yorumlar (23)

1:

İŞTE TİPİK BİR FENERLİ YETİŞİYOR ALT YAPIDAN . KAZANAMAYINCA HAZMEDEMEYEN VE SAĞA SOLA SATAŞAN KAVGA ÇIKARAN AMATÖR FUTBOLCULAR . VİDEONUN SONUNDA KIRMIZI KARTI YİYEN FENERLİ OLAYLARI BAŞLATIP ORTALIĞI KARIŞTIRIYOR . ZATEN HAKEM KIRMIZIYI BİLE GÖSTERMEDEN SOYUNMA ODASININ YOLUNU TUTMUŞ . BU KULÜBÜN SUYU BOZUK HER ZAMAN SÖYLÜYORUM . İSTER ALT YAPI OLSUN İSTER A TAKIM FARKETMİYOR .

19
30
yanıtYanıtla
metin:

Aynen çok doğru kebapçıyla yancısı çok barışçılya her maç kaybedince yok hakem suçlu yok penaltımızı vermediler yürüğ git işine bekletme yapma trol

yanıt20
yanıt10
Bozoklu:

Sende tipsin

yanıt0
yanıt0
6s:

sen kendi suyuna bak...

yanıt0
yanıt0
BURHAN:

HEEEE sizin stadınızdaki maçı da biliyoruz. Teknik direktörünüz, onun yardımcısı uçan tekme hasan, başkanınız falan filan sizin nereniz bozuk ACABAMM.

yanıt0
yanıt0
A.söyler:

Fener diyen taraftar Şöyle bir geçmişe bak Hangi takımın taraftarı başka bir takımın taraftarını öldürmüş ?

yanıt0
yanıt0
FENERLİ:

Senin yaşın kaç ? Aç da araştır bi sulu derbi diye ? Kendi stadını yakan yıkan hazmedemeyen GS li taraftarları iyi görürsün orada. . . Futbolcu diyorsan Hasan Şaş''ı görürsün, gizli konuşmalarını dinle o maçtaki. . . Ondan sonra Fenere çamur at. . .

yanıt1
yanıt2
Brütüs:

Konuyu sadece fenere getirmeyin. Sanki diğer kulüp ve yöneticileri sütten çıkmış ak kaşık. Dar bakmayın konuya. Fafızalara yüklenin ki, daha net görün.

12
4
yanıtYanıtla
..................:

boş yorum. . . geçtik okumadan

yanıt0
yanıt0
Ergün K.:

Fener demek şiddet demek. Her derbi her yaşında olayları başlatan tek takım tebrikler.

11
5
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title