Haberler

Fenerbahçe'den Dzeko Bombası! Ali Koç ile Görüşecek

Güncelleme:

Gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'den golcü atağı geldi.

Valbuena ve Neustadter'in ayrıldığı sarı lacivertli ekip bu sezon en çok gol yollarında sıkıntı yaşamıştı. Fernandao'yu gönderen, Slimani ve Frey'den beklenen performansı bir türlü alamayan sarı lacivertli ekip bu sezon öncülüğü golcüye verdi.

Fenerbahçe'den Dzeko Bombası! Ali Koç ile Görüşecek

DZEKO VE ALİ KOÇ GÖRÜŞECEK

Fenerbahçe'den golcü atağı. Roma'nın dünyaca ünlü forveti Edin Dzeko İstanbul'a geliyor. Menajer Mirsad Türkcan tarafından İstanbul'a getirilecek olan Edin Dzeko, başkan Ali Koç ile akşam saatlerinde özel bir görüşme yapacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Jose Fernandao Edin Dzeko Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500

Yorumlar (41)

KSK li MESUT:

Conconlar atlamışlar buraya hemen. Hayde hayde kendi çöplüğünüze haydeeee. diagne kazığını çıkarsın lar önce

7
8
yanıtYanıtla
GÖKHAN:

Fenerbahçeye nijerya güney afrika gibi yerlerden fiyatı uygun yırtıcı forvet lazım

10
2
yanıtYanıtla
toso:

adam tatile gelmiş

6
5
yanıtYanıtla
toso:

rahat bırakın adamı

yanıt3
yanıt2
az çok demeyin:

aşure fitre zekat ne varsa gönderin feneve:):) huzur evi takımı kuruyor sanırım:):)

6
5
yanıtYanıtla
BJK:

NERDE OYNATACAKSINIZ TÜRKİYE KUPASINDAMI ???

5
5
yanıtYanıtla
FREY Mİ DZEKO MU,TABİİKİ FREY:

BU ALİ KOÇ VE COMOLLİDEN Bİ CACIK OLMAAAZ.

7
3
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ:

Siz önünüzden yiyin Türkiye Cumhuriyeti yıkılır FENERBAHÇE CUMHURİYETİ dimdik ayakta kalır.

4
6
yanıtYanıtla
GIRRIMIN BASI FENEV CUMHURiYETi:

TOPLADIGINIZ FENEV OL KAMPANYASIYLAN ANCA DZEKONUN KiRLi DONUNU ALIRSINIZ HERKES GS DEGiLKi DROGBA PODOL HAGi JARDEL SNEIJDER ALABiLSiN NANNi PÖRRRSiL FENEV TEK EGLENCEMiZ

yanıt3
yanıt2
FENERBAHÇE CUMHIRİYETİ:

Yok biz sizin evinizdekileri alacağız

yanıt0
yanıt3
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title