Haberler

Fenerbahçe'den Babel Hamlesi

Güncelleme:

Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'den sürpriz hamle... Sarı lacivertli ekipte Comolli, Beşiktaş'ın yıldız isimlerinden olan Babel'in transferi için menajeriyle temasa geçti.

Süper Lig'de bu sezon beklentilerin çok uzağında kalan Fenerbahçe'de, gözler gelecek sezona çevrildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın 'gelecek sezon şampiyon olacağız' sözlerini gerçeğe dönüştürmek isteyen yönetim, elini taşın altına koymaya hazırlanıyor.

Yanal'ın raporu doğrultusunda gelecek sezon transfer hedefleri belirlenmeye başlandı. Sportif direktör Damien Comolli, bir yandan takımdan ayrılacak isimlerle ilgili de çalışmalar yapıyor.

Fenerbahçe'den Babel Hamlesi

Sözleşmesi sona eren isimlerin ayrılmasının ardından Fenerbahçe, bu futbolcuların yerlerini ismi tartışılmayacak isimlerle doldurmak istiyor.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Comolli bu bağlamda ilk adımı da attı... Fenerbahçe'de gündeme gelen son isim Ryan Babel oldu. Ara transferde Beşiktaş'tan Fulham'a giden Babel İngiltere'de büyük hüsran yaşayınca Türkiye'ye dönmenin yollarını aramaya başladı.

32 yaşındaki futbolcunun menajeri Winniy Haatrecht'in geçen hafta İstanbul'a gelerek Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ile görüştüğü belirlendi.

Haatrecht'in Comolli'ye, "Ryan haziranda serbest kalıyor. Uygun bir rakama Fenerbahçe'ye transferi mümkün" dediği kaydedildi.

Küme düşmesi beklenen Fulham'dan ayrılmaya kararlı olan Babel'in düşlerini Fenerbahçe süslüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (21)

co hart:

bizim çöplerimizi almayı sever fenev

6
9
yanıtYanıtla
a ş:

ya ne cabukta ınanıyosunuz sazan gibi atlıyosunuz

yanıt1
yanıt0
MY~:

LENS CANER GÖKHAN ????

yanıt0
yanıt0
go cart:

bizi çöp derken sanırsın kalanlar dünya yıldızı. alayınız çöp tinerci kardeş. . .

yanıt0
yanıt0
ttt:

Bu adam hiç yaşlanmıyor herhalde. beşiktaşa gelirken de 32 yaşındaydı iki yıl oynadı gitti hala 32 yaşında diyolar.

6
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

FENER, ÇÖP FABRİKASI, GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU, ATIK DEPOLAMA TESİSLERİ OLMUŞ DEMEKKİ.

3
2
yanıtYanıtla
Kartalbaba:

Fenerin transfer politikası da bu kalan ARTIKLARI toplamak, adamlarda haklı kendi aldıklarının hiç birisi iş yapmadı mecburen ARTIKLARLA İDARE edecekler

1
3
yanıtYanıtla
...:

Kesinlikle haklısın ama bunu beşiktaşlıların söylemesi de abes olmuş. Rüştü, gökhan gönül, Caner, Lens. . . . ve daha niceleri hepsini fenerden çalıp çırpmadınız mı? iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırın.

yanıt6
yanıt1
Ağa:

Yaw herşey iyi Hoşdaa Babelin düşlerini Fenerbahçe süslüyor ne yaa :)) Adam zaten 32 yaşında seneye 33 yaşında olucak. Son imzası ve Parayı en çok kim verirse gider oraya imzayı atar. rüyaydı süslemeydi nee

4
0
yanıtYanıtla
TARAFSIZ:

seneye 34 yaşında olacak olan babelimi alacağız helal olsun comolli efendi harika transfer başarısı

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title